Riddler Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 dayalı döşeli 2 kişilik evim var ödenmemiş faturalarım ve aidatlarım var laptop war araba var kariyerim var sayılır arabada 20 liralık benzin var cebimde 220 küsür bişi var yarın sınavım var dolapta 8 tane kırmızı tuborg var yarım kilo kıyma 1 kiloda inegöl köfte var hazır 130 gb lık mp3 arşivim var ipod var 2 tane samsung pda war televizyon ps3 ses sitemi var 4 tane lensim kaldı sevgilim yok ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 O da eksik kalsın. Herşeyin varmış. Şaka şaka. Onuda bulursan herşey tamam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 laverda said: ailecek çılgınlar gibi borcumuz var aa ondan bendede var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 5'erden 10 kilo toplam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 "i've got balls of steel" denmiş miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Değiştirilmeyi bekleyen bir dünya var en büyük servetim bu ahbap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 kaplan toefl kitabım var yeni aldım sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 çok uzun. açıklayamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Hacı benim bi power treads'im (str) 2 bracer'ım 1 sange and yasha'm 1 buriza'm 1'de radiance'ım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Thread necromancy pictures presents Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 3 madalya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Hmm eski paticik uo serverinda(gerci server yok artik:) Luna cikisinda bir ev. Bir kale. Gene Luna civarlarinda vendorlu ev. 1 milyona yakin gp Cesitli semi-rare esyalar(tablo, falan filan) Kasilmis 4 karakter(toplam 3 accountta) Wow da level 70 karakter, burning legion zamanindan kalma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 matematik said: * Tarabya'da 600m2 bir yalım var. (Büyük oğlumdan ödünç almıştım.) * Çeşitli gizli kasalarda toplam 118kg altınım var. (Ortanca oğlumun düğün hediyelerini yürüttüm.) * Muhtelif ormanlarda çeşitli sayıda dikili ağacım var. (En küçük oğlum dikmişti. Ondan ödünç aldım.) * İstanbul'un çeşitli semtlerinde 4 tane apartman dairem var. (Dayımındı, şimdilik benim.) * Çanakkale'de 15 hektarlık bir arazim var. (Babadan kalma) * 10000$ değerinde Rolex saatim var. (Teyzem hediye etmişti.) * Ceylan derisinden yapılma bir koltuğum ve geniş bir masam var. (İşe girdiğimde öyle kendiliklerinden verdiler. .almak için bişi yapmadım.) . . Off çok yoruldum yaz yaz bitmiyor. Şimdilik bu kadar. Yarın devam ederim. [ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 10:47 tarihinde, matematik tarafından güncellenmiştir] fuat avni bizde baslamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 bir ara motorum vardı sattım şimdi çekmecemde 500 lira birikmişim var alacağım 20 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar