MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 ya adsl internete bağli gözüküyor bir ip aliyor fakat ne bir site açıyor nede msn e bağlaniyor 2-3 gündür böyle ve msn e bağlanirken verdiği hata kodu 80048820. googleda birkaç çözüm denedim ama olmadı boyle bir sorunla karşılaşan oldumu daha önce = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 bağlantıyı bir kaç kez yeniledikten sonra bağlanabiliyorsa ben de oluyor bazen o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 yok hiç birşekilde açmiyor birşey yani internete bağli gözüküyor onlien durumda ip adreside aliyor ağdan fakat ne bir site açiyor nede msn , işte msn de o hatra kodunu fln verdi ama olmadı ya acaba sorun nedirki yani tüm firewall herşeyi kapadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 yurt dışı çıkışları köt durumda ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 yok ya bi yavaşlik yok yani aynı bulunduğum yerde diger adsler açiyo , ebn şuan zaten basla makinadayım pof acaba sorun ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 bendede oldu dün 6 saat sonra pıt diye geldi.hiçbişey yapmadım. telekom kesti allahsızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 yok abi ya 3-4 gündür boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 modemi götür arkadaşına kur bakalım çalışıyo mu? ya da arkadaşının modemi getir hat çalışıyo mu diye test et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 internet bağlı gözükür, faturaları kontrol et. Benim kesmişlerdi ama bağlı gibi görünüyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Kullanici adini kontrol etmeyi dene mesela [email protected] şeklinde yazarsan bile bağlı gözüküyor ama sayfa açmıyor. Makinanda belkide virüs vardır internete girişini engelliyordur(bi ihtimal). Makinanın almış olduğu ip nedir ? Dnslerinde sorun olmuş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar