MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 ya adsl internete bağli gözüküyor bir ip aliyor fakat ne bir site açıyor nede msn e bağlaniyor 2-3 gündür böyle ve msn e bağlanirken verdiği hata kodu 80048820. googleda birkaç çözüm denedim ama olmadı boyle bir sorunla karşılaşan oldumu daha önce =
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 bağlantıyı bir kaç kez yeniledikten sonra bağlanabiliyorsa ben de oluyor bazen o
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 yok hiç birşekilde açmiyor birşey yani internete bağli gözüküyor onlien durumda ip adreside aliyor ağdan fakat ne bir site açiyor nede msn , işte msn de o hatra kodunu fln verdi ama olmadı ya acaba sorun nedirki yani tüm firewall herşeyi kapadım
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 yurt dışı çıkışları köt durumda ondandır
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 yok ya bi yavaşlik yok yani aynı bulunduğum yerde diger adsler açiyo , ebn şuan zaten basla makinadayım pof acaba sorun ne ya
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 bendede oldu dün 6 saat sonra pıt diye geldi.hiçbişey yapmadım. telekom kesti allahsızlar.
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 yok abi ya 3-4 gündür boyle
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 modemi götür arkadaşına kur bakalım çalışıyo mu? ya da arkadaşının modemi getir hat çalışıyo mu diye test et.
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 internet bağlı gözükür, faturaları kontrol et. Benim kesmişlerdi ama bağlı gibi görünüyordu
huntercik Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Kullanici adini kontrol etmeyi dene mesela [email protected] şeklinde yazarsan bile bağlı gözüküyor ama sayfa açmıyor. Makinanda belkide virüs vardır internete girişini engelliyordur(bi ihtimal). Makinanın almış olduğu ip nedir ? Dnslerinde sorun olmuş olabilir.
Öne çıkan mesajlar