Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eversoris - yine yattım(nacizane bestemiz)

Akerfeldt

Öne çıkan mesajlar

oh god! yasasin!!!11
yine yattim isimli parcanizin hastasi oldum ,dinlerken göksu beni yatislara getir die yalvardim plsssss!!!!1
özellikle basslar beni benden aldi. yalan olmamak icin dua ettim ihihiih.
ilk hayraniniz ben olmak istiyorum jnmss olur mu?

saka bi yana, ben begendim=) iyi baya.ilk demonuz icin fevkalede olmus, devami nasi olur acaba merak icerisindeyiz. msn'de yolladigim kisiler de begeniyor.

[ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 20:50 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

davul arada saçmalamış ama genele vurursak güzel, daha çok twin istedi bünyem bilmiyorum (benden kaynaklı bu sanırım ehe)
gitar güzel geldi, vokal de süper. bası alamadım (hoparlör yüzünden, no offence).
ilk için süper olmuş valla ne diyim =)
isme de yarıldım belirteyim (arada çaktırmadan şiirsel anlatırım böyle)
Sosyal ağlarda paylaş

ehum öhöm

öhöm efendim:) oncelikle soyliyim, size de dediğim gibi ben ilk şarkınıza adam gibi yorum yapabilecek kapasitede olduguma inanmadıgım için(ilkler onemlidir), pati neyim karıştırmadan kısa yoldan ulaştırıyım dedim begendigimi ama diger arkadaşlarınızda -/hi millet meraba- yorumları gormek istiyormus, yazayım dedim:

5-6 defadir ustuste dinliyorum ve ben begendim, tebrikler ve devamını beklemekteyiz, bi de -ben saçmalıyor olabilirim- başlarda sanki davul biraz bozmuş işi gibi geldi

[ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 20:50 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

enstrümanlarda bi uyumsuzluk var sanki özellikle girişte.
lead gitar parçanın dışında gibi kalmış gibi geldi bana.
ritim gitar, vokal ve klavye güzel
(bide girişteki klavyeyi biraz daha arka planda bıraksaymışsınız daha güzel olurmuş sanki)

(davulda sanki şarkıyı geriden takip ediyormuş hissi veriyor devamlı.özellikle ölçü sonlarında falan çok rahatsız edici)

[ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 22:12 tarihinde, EagleEye tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

girişte banada kucuk bi aksaklık var gibi geliyo ama tumune bakarsak fena deil bence ilk kayıt için.ayrıca bence davulcumuz baya iyi,aralara yerlestirdiği atak bolumler falan guzel, ufak tefek hatalar var tabi ama rahatsız edici bişey goremedim ben,birde lead gitarın geride kaldığını sanmıyorum hem sağlı sollu verdik hemde guclendirmiştik gitarları mix ve mastering de.tesekkurler yorumlar için,umarım daha iyi kayıtlarda paylasırım ilerde sizinle

[ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 14:53 tarihinde, Akerfeldt tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

cok basarili olmus.
yukarda arkadaslar davulcu sacmalamis demisler ama bence harika gecisler falan, davullari cok begendim ben.
gitarlar da kanal kayit olursa kulaga cok daha guzel gelicektir.
ama gitar solosu uymamis parcaya, biraz daha gelistirin bence, klavye solosu takdire sayan. :)

[ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 10:40 tarihinde, thanatos tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
dinledim, vokalde ne ses varmış ya (insan mı o). tarz çok hoşuma giden bir tarz değil ama hiç fena değilsiniz yani. bir de öneride bulunayım, vokalin sesi gitar ve davulun çok arkasında kalıyor, söylediklerinden çok azı anlaşılıyor. o sorunu düzeltirseniz daha iyi olabilir.
onun dışında güzel, aynen devam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...