SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Oyun ripliyordum ses ve video dosyalarını sahte küçük boylu versiyonlarıyla yer değiştirilip her dosyanın adının aynı kalması gerekiyor-Nasıl Yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 sahtesini yaratmayımı soruyosun? bos bi dosya koysan video dosyasıyla aynı isimde olur herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 100 tane dosya var biri a biri b vs. isimlerini değiştirmeden kaydettiğim küçük boş en kötü kalitedeki hazırladığım dosyaya çevirmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 çok runtin bir olay değil bu dediğin, bunun programı olacağını sanmıyorum :) programlama biliyorsan en sağlıklısı oturup yazman, zaten zor bir şey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 programlama bilmiyorum zor değilse sen niye yazmıyorsun? :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 nası yani şimdi sen programa kendi yaptığın boş vidyoyu vericeksin. o da hedefin içindeki tüm dosyaların isimleriyle bunun kopyasını çıkarcak.. kim uğraşır bunu yazar :P.. yazabilcek olsam yazardım da yapamam skill yetmiyo:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar