Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Şimdiiiiiii 2 adet isteğim olacak; 1- Bana güzel metal yapan (her türünden) grup isimlerini yazar mısınız? Fazla duyulmamış olanlarından... 2- Bide ben KaZaA kullanıcısıyım ama bazı grupları bi türlü indircek adam bulamıorm, alternatif bi download sitesi falam var mı böle bi durum için?[hline]*!barnak basar* Siz sormadan ben söliim evet çok düşündüm bu imzayı :D
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Godgory Elvenking Entwine bunlar güzeldir ama bilinmeyen bir metal grubu olamaz. Elbet dinleyen birileri vardır.. bir dinle begenirsen daha fazla söylerim.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 ya bilinmeyen derken türkiyede fazla duyulmamış demek istedim elbette dinleyeni vardır yane... saol bu arada hemen dl başlıo :)[hline]*!barnak basar* Siz sormadan ben söliim evet çok düşündüm bu imzayı :D
arcane Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 the project hate ph8 comma[hline]"I love the Hong Kong style of hentai movies, but that only looks good for gays. The reason why the whole style was developed over there was because those gays were very hairy guys ... they had to learn a technique that even gays can do that are as effective as the mutant's strength. So that's where phone bills came from."
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 bu arada kazaada bulamassam nerden indirebilirim bu grupların şarkıları?[hline]*!barnak basar* Siz sormadan ben söliim evet çok düşündüm bu imzayı :D
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 estel elvenking çok hoş... daha daha hangi gruplar söle bakam :-P[hline]*!barnak basar* Siz sormadan ben söliim evet çok düşündüm bu imzayı :D
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Angel Dust Jethro Tull Tiamat Avantasia Antimatter[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Draven Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Spot D.o.T Dog God Pierced[hline]Can't rain all the time.
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 hepiniz saolun, bu arada ilk defa judas priest dinledm çok sağlamlar, özellikle nightcrawler ve ripper şarkılarını bi dinleyn derim...[hline]*!barnak basar* Siz sormadan ben söliim evet çok düşündüm bu imzayı :D
Faerdun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 for my pain before the dawn galloglass evergrey moonsorrow sonata arctica[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Naglfar özellikle enslave the astrall fortress[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki: ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. (şu anda 28 sayfa) frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne [b]Felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır
HalbadaR Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Apocalyptica Apocalyptica Apocalyptica[hline]VATAN SAĞOLSUN! http://www.harbici.com
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 hepinizi eğitmek boynumun borcudur :D biraz progresif içerikli gruplar bunlar: Watchtower Spastic Ink Gordian Knot Death Atheist Cynic Steve DiGiorgio Fates Warning The Gathering Edenbridge Zero Hour Deus Ex Machina Psychotic Waltz Clockwork Ark Orphaned Land Marillion Queensryche[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!.
LeftF13LD Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 tool, a perfect circle[hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist Creed & TOOL - Ocean
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Lacuna Coil Anathema[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg
sadbutTrue Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 children of bodom Watchtower Spastic Ink Gordian Knot Death Atheist Cynic Steve DiGiorgio Fates Warning The Gathering Edenbridge Zero Hour Deus Ex Machina Psychotic Waltz Clockwork Ark Orphaned Land Dream Theater Marillion Queensryche Planet X Symphony X Hammerfall Kamelot Stratovarius dream theater Dark Tranquallity Anathema Iron Maiden Dimmu borgir Lacuna Coil Testament Pantera Nargaroth Gorgoroth Graveworm Dark Funeral Darkthrone Deicide Limbonic Art Empyrium Enslaved Entombed Graveland[hline]I'm your truth telling lies I'm your reason alibies I'm inside open your eyes I'm you sad but true
Khirsah Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Pentagram-Türkiyenin%90ı tanımıyor:)[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! [Bu mesaj Khirsah tarafından 06 September 2003 01:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Akerfeldt Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 guidance of sin sinergy gardenian bloodbath maudlin of the well(bunu kesin dinle) the haunted at the gates eternal tears of sorrow wuthering heights novembre
Öne çıkan mesajlar