TrimoVax Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 kahvaltıya gitmiştim oyun açıkdı lufede :D geldim pm dolmuş bi kısmına cevap verdim bi kısmına vermedim ama ilginc olanı ___super__buffer___ adlı şahısın tüm bu pmleri cevaplama süresi boyunca bana parti atması sonra dayanamadım girdim arkadaşım ben partiye girmicem clan parti kurucaz dedim çıktım çıkar çıkmaz gene atmaya başladı ya sabır dedim ya sabır olmadı pm attım :D http://img203.imageshack.us/img203/4078/200629132441ew.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuslumGursex Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 XBatuX in noob iken yolladığı msgsi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 en cok garibime gidenler "turk musun?" diye soranlar ve turk oldugu halde ingilizce konusmaya kasanlardi. tosun_pasa nickli birine 43267 kez "turk musun?" diye soru gelir mi yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 OMGROFLMAO! Süpermiş lam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 adsasdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiCRoBe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 La bunla ne yaw koptum muthıs otesı bısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiCRoBe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 La olm Bolelerı varmı yaw bana cok az rastlıo ama gene de cok gusel yaw bunlar ben bunları 1 yıl unutmam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 bende milyon tane var bunlardan ama kim uğraşacak şimdi :S 2 gün sürer valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EscapeCommander Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 dostum paylaştığın için teşekürler.bunu arka plan resmim yapıcam,evde nasıl kopyum anlatamam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sedron Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Tosun paşa sen gerçek tosun paşamısın yoksa kemal sunalmısın böle bi pm geldimi merak ettim ben gittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar