hashishin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Playstation un düzenlediği yetenek yarışmasına bu yıl Lebron James Steve Nash Dwyane Wade Chris Paul gibi çok iyi isimler katılıyor ben Nash alır diorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
langbogen Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 ewt nash alabilir ama wade ile james in de iddialı oldukları ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Nash fazla kasmayacak gibi geliyor ama ben oyumu Nash'e veriyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 nash ile paul kapışır gibi gözüküyor? yetenekdenilen pas yeteneklerine, top sürmeye dayalı yarışma değil mi? burdan wade ile lebron'a sesleniyorum yetenekmiş carmış curtmuş yarışmasına katılacağınıza gidip smaç yarışmasına katılsanıza... adam gibi yarışma izleyemedik 2000den bu yana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 evet o top sürme,direk pas,soldan turnike,top sürme,tekrar pas,turnike diye bitiyord.Sahayi dolanıyorlardı yani en kısa sürede bitiren kazanıyordu. Nash bunları yapabilecek en iyi kişi bence ama kasmayacak gibi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 bencede nash fazla kasmaz başka bir isim alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Ben klasik olacak ama yok artık Le Brown James diyorum,başka bişey demiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Lebronun katılması ılgınc geldı cunku SF oynayan bırı ayrıca yetenek yarısmasına katılanlara gore epey cusselı:) Lebron alır gıbıme gelıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 çok renkli olcağı kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VinsanitY Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ewet çok renkli olacak.baya güleriz artık.ben hem hızıyla hem de atletik yapısıyla chris paul kazanır diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 geçen sene boykins favorimdi ama nash kendini ispatladı adeta bu sene de farklı olmaycak gibime gelio nash alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 lebron'un kendisi de söyledi zaten onlarla benim aramda baya bi cüsse farkı var bakalım paslarım,çevikliğim onlara karşı nasıl olacak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 lebron biraz dalgasına giricek o yarismaya, bence wade'le nash'de all-star adamlar bıraksınlar adamım paul kazansın çaylak adam moral olur..gerçi şimdiden yılın çaylağı garanti gibi ama,bu yarışmada referans olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 steve nash-chris paul arasında geçer. paul şutu atmayı becerebilirse kazanır, yoksa kesin nash diyoum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightSorrow Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 wade 1. olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 televizyon yayınlayacak mı?ne zamana denk geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 senko top surmeye murmeye dayali bir yarisma diyosunda lebron james nba in en genc triple double yapan oyuncusu bunuda hatirlatirim onda her yetenek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 dün kaan kural'ın söylediğine göre lebron bu yarışmaya mecburiyetten girmek zorundaymış. nba yönetimi bir oyuncudan all-star hafta sonuna katılmasını istediğinde katılmak macburiymiş. ama hangi yarışmaya katıılacağına oyuncu karar veriyormuış. lebron'u smaç yarışmasına davet etmişler ama o reddetmiş ve zorunlu olarak yetenek yarrışmasına katılmış. masticore lebrondaki yeteneği tartışmak gereksiz zaten :) ama ben pasları ilk seferde deliklere sokabileceğine inanmıyorum. adamdan yetenek fışkırıyor ama nash kadar da iyi bir pasor olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 vay salak niye seçmemiş smaç yarışmasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Wade Kazandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 nash harbi cok kotüydü fazlada zrolamadı ama wade beklenenden cok iyidi bence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 lebronun smaç yarışmasına girmemesi istekden diil karşılıgında 1 milyon dolar talep etmesinden.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 lebronun smac yarısmasına katılmamasının nedenı,kazanamassa karızmasının cızılmesınden korktugundan bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 hayır ailesel problemleri var. hadi lebron neden katılmadı teori üretiyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 meneerleri söylemiş katılma diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar