Jesperian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Bu karttan almayı düsünüyorum, kullanan biri varsa kart hakkında yorum yazabilirse sevinirim. Kartın özellikleri ve netteki sitelerde yapılan yorumlar performans karsılastırmaları belli ama kullanan varsa yorumlarını duymak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Çok rahat bir kat ama pahalı. Onu alacağına, X800GTO2 Firebade al, hatta 2 tane al, Crossfire yap... Neredeyse o kadar pahalı. Tabi bunun yanında X1800XT alırım diyorsan gerekirse, saygı duyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jesperian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Kart pahalı biliyorum, yurt dısından daha uygun bir fiyata alma imkanım var o yüzden degerlendiriyorum. Dedigin sekilde nasıl oluyor bilgim yok acıklayablirsen? 2 tane takmak olayı fln :) Board P5LD2 asus pci-ex iste, heralde yapılabiliyordur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 alırken yazar slı yada crossfire desteği var kartta die ozaman yapılıodur. bide çift pci-x girişi olması lazım tabi bide sağlam psu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 sapphire'ler 300 dolar diye biliyorum o kadar da pahalı değil kartın modeline göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoiceofSoul Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 asus eax850xt yi360+kdv olarak biliyorum arkadaşlar. öyleki bende arkadaşlarıma aldırdım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 ATI sistemler için sadece Crossfire kullanabilirsin. Anakartını değiştirmen gerekir. Senin sistemin için en iyi çözüm ucuza alabildiğin yerden getirtmektir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar