zelter Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 yav 2snde 1 laga giriyo bune yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lee54 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 lag herkeste var millet delirior kaç günden beri.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 oyunda en fazla 5 dk kalabiliyorum sonra dc ya b1 b2 de boss event var biz giremiozzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 kafayı sıyırcam ya .@ %5 kastıq %8 kaybettik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 girer girmez lag+dc iicene saçmalamaya başladı benim bağlantı..:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Nova atıyorum 5 dk sonra düşüyo. Oyunada giremiyorum, exp kaybedersem kusarım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EscapeCommander Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Bu lagta lvl kasayım derken yakında lvl düşücem :((Sanırım sorum turktelekomda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 yaa harbi nedir bu yaaa. oyuna giriyorum 10dk lag falam olmuo hiç..soora 30-40sn lag başlıo lag geçer geçmes DC...!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skater_boy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 baba nedir bu ya knighya yakışıyomu bu laag giriyorum non preminium vermiyo hjiçbir server(ilginç) 2 sn sonra lag + dcc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 beyler sürekli dc oluyorum suan oyunda lag var bende sizdede varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Genel bir Network problemi. Deniz altındaki fiberlerimiz zarar görmüş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Dün Xigenon'daki savaşın içine s.çıldı. 4 defa dc, 30 sn süren laglar. Ekran düzeliyo, ben çoktan yatmışım. Bu ara herkeste var o. Sanırım denizaltındaki fiber olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 bende lag yok suan 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar