havok Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Psikeatri genelde öcü gibi bakılan bir yerdir.Bende öyle düşünürdüm hep ama gidince öyle olmadığını gördüm.Eğer sorunlarınız varsa mutlaka gidilmelidir diye düşünüyorum.Sağlık açısından çok yararlı.Görüşlerinizi bekliyom!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Bende son 3 senedir gidiyorum cidden çok faydasını gördüm,bazı şeyleri umursamamı,çok rahat olmamı ve kendimi iyi hissetmemi sağlıyan çok faydalı ilaçlar verdi her zaman :D Şu anda lustral kullanıyorum örnek olarak psikiatristimin verdigi ilaç gayet memnunum beni güler yüzlü yapıyor ve olumsuzluklara karşı gülmemi sağlıyor eh biraz bağımlılık yapması dışında pek fazla sorun olmuyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 mesela ne gibi sorunların var paylaşmak istedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Bi aralar (Hani şu satanizm olayının patlak verdiği dönem...) bende annemin zoruyla gitmemem gerektiği halde gitmiştim ama gerçekten çok yararlı bi alan. İnsanların bu uzmanlık dalını artık "deli doktorluğu" olarak görmekten vazgeçmeleri lazım ve sadece ruhsal bi sorunla karşılaşıldığında değil de belli periyotlarda gidilmesi gerek diye düşünüyorum. Sanırım bugünlerde benimde gitmem gerekiyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 bir ara kendim gitmeyi düşünmüştüm. hatta aileme "pazartesi gününe bana bi psikolog ayarlar mısınız ya" demiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Kendin yapsaydın o işi eminim daha iyi olurdu. Eğer kültür düzeyleri yüksek değilse kesin kendi aralarında şöle bi konuşma geçmiştir. "Bey! Napıcaz biz bu çocuğu delirdi galiba. Bi hocaya götürsekte üfetsek mi acaba?" Not: Kimseyi aşağılamak ya da incitmek gibi bi niyetim yoktu. Sadece güzelim ülkemizin bi panoramasını sundum o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 arkadaşlar sakın psikoloğa gitmeyin çünkü onlar sadece sözle tatmin etmeye çalışıyolar yani bi yararı dokunmuyo.Birde onların reçete ve ilaç yazma gibi bi yetkisi yok.Eğer yazarsa suçtur.Ama Psikeatrist öle deil herşeyden anlıyo ona göre ilaçlar yazıyo ve belli periyotlarla kontrole çağırıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 ilaçla tedavi olmassa giderim..düşündüm hatta gitmeyi ama bizim okulda medikoya sevk ediyolar..orda da hap veriolar %99.. ondan gitmiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 niye haptan mı korkuyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Hapları bağımlılık yapıyormuş galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 yok be korkma ben iki aydır kuvvetli hap kullanıyom hemde gün ikişer tane pir p*k olmuyo yani korkmana gerek yok:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Yolasana banada bi kaç tnae :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 hap mı yollıyım eheheh o zaman ismi şu:Efexor.Ama psikeatrist onaylamadan alamazsın vermiyolar:)Tabii herkese göre farklı ilaç çünkü herkesin sorunları farklı... [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 14:42 tarihinde, havok tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 şaka yaptım ztn =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 ehehehe iyi ozaman.Ama çözemediğin sorunların varsa git derim acayip faydası var gerçekten.İnsana güven geliyo.Hapları uzun süre kullanmak gerekiyo bide 2-6 ay arası:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Yok burda psikeatri olsa da ztn gidilmez burdakine daha bi hasta olursun, iisimi sen bana haplardan yolla 1-2 tane =) renkleri nasıl guzel mi böle içince mutlu mu oluosun =P ( extacy ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 haplar genelde kapsül eşeklinde beyazda var renkli de ama emin ol extasy deil ehehe:)Yalnız sadece senle ben sohbet ediyoz başka hiç kimse katılmıyo herkes kaçtı muhhaahaha:) [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 14:57 tarihinde, havok tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 yok ya fark etmez hap olsunda hatta şimdi gidip bi kutu aspirin içip mutlu olcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Korkmuşlardır deliyiz die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 içince şıpdiye mutlu olmuyon ama zaman gerektiriyomuş benim daha yeni sayılır hemen hemen.Öle içip hemen mutlu etmiyo o kadar da deil eheheheeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 =) ilginç ya hapla mutlu olmak, silikon yaptırmak gibi bişey galiba .. Fazla mıncıklarsan patlar mı ki o mutlulukta, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 deliyim delisin deli deliyiz delisiniz deliler muhaahaha süper oldu yaw:e [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 15:02 tarihinde, havok tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 senin ne gibi problemlerin var daha doğrusu var mı?(Örnek sosyal fobi vs vs gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Benim problemim birini sevince çok zor unutmak, vsvsvs ya pff çok uzun hikaye ya okur mokur şimdi yazmiim ben sonra anlayışsız bencil die başlıcak yine yok ya bitti artık, tek fobimde o ztn = ) ya deli ya bu millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar