Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

biri size psikeatriye gitmenizi önerse veya siz kendiniz hissetseniz gider miydiniz?

havok

Öne çıkan mesajlar

Bende son 3 senedir gidiyorum cidden çok faydasını gördüm,bazı şeyleri umursamamı,çok rahat olmamı ve kendimi iyi hissetmemi sağlıyan çok faydalı ilaçlar verdi her zaman :D Şu anda lustral kullanıyorum örnek olarak psikiatristimin verdigi ilaç gayet memnunum beni güler yüzlü yapıyor ve olumsuzluklara karşı gülmemi sağlıyor eh biraz bağımlılık yapması dışında pek fazla sorun olmuyor :P
Sosyal ağlarda paylaş

Bi aralar (Hani şu satanizm olayının patlak verdiği dönem...) bende annemin zoruyla gitmemem gerektiği halde gitmiştim ama gerçekten çok yararlı bi alan. İnsanların bu uzmanlık dalını artık "deli doktorluğu" olarak görmekten vazgeçmeleri lazım ve sadece ruhsal bi sorunla karşılaşıldığında değil de belli periyotlarda gidilmesi gerek diye düşünüyorum. Sanırım bugünlerde benimde gitmem gerekiyor....
Sosyal ağlarda paylaş

Kendin yapsaydın o işi eminim daha iyi olurdu. Eğer kültür düzeyleri yüksek değilse kesin kendi aralarında şöle bi konuşma geçmiştir. "Bey! Napıcaz biz bu çocuğu delirdi galiba. Bi hocaya götürsekte üfetsek mi acaba?"

Not: Kimseyi aşağılamak ya da incitmek gibi bi niyetim yoktu. Sadece güzelim ülkemizin bi panoramasını sundum o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar sakın psikoloğa gitmeyin çünkü onlar sadece sözle tatmin etmeye çalışıyolar yani bi yararı dokunmuyo.Birde onların reçete ve ilaç yazma gibi bi yetkisi yok.Eğer yazarsa suçtur.Ama Psikeatrist öle deil herşeyden anlıyo ona göre ilaçlar yazıyo ve belli periyotlarla kontrole çağırıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

hap mı yollıyım eheheh o zaman ismi şu:Efexor.Ama psikeatrist onaylamadan alamazsın vermiyolar:)Tabii herkese göre farklı ilaç çünkü herkesin sorunları farklı...

[ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 14:42 tarihinde, havok tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

haplar genelde kapsül eşeklinde beyazda var renkli de ama emin ol extasy deil ehehe:)Yalnız sadece senle ben sohbet ediyoz başka hiç kimse katılmıyo herkes kaçtı muhhaahaha:)

[ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 14:57 tarihinde, havok tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...