Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tinkkyy vinkky

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
konuyu kapatalim dediğimiz halde "komik cocuklarsınız" gibi iğneleyici bir lafın sebebini merak ediyorum sabrina? lütfen simdi en basında yapman gerekeni yapip, uzar mısın?
Mesaj tarihi:
ne hakaret ettim ne birşey yaptım, ne hissettiğimi söyledim, biraz açık sözlü davrandım o kadar. bakmıcam bu başlığa, benim ve benim gibilerin nasıl hissettiğini bil istedim.

iyi geceler sana.
Mesaj tarihi:
Alıngaçlarınızın uzunluğu beni ilgilendirmio.Ne kadar basit olduğunu gösterdin.B.k atcak şey arıosunuz.Kolaylık dilerim zamanımı yiyemem bu tür çocuklarla.
Mesaj tarihi:

[ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 15:46 tarihinde, CaNNi tarafından güncellenmiştir]
[ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 15:47 tarihinde, CaNNi tarafından güncellenmiştir]
[ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 15:48 tarihinde, CaNNi tarafından güncellenmiştir]
[ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 15:49 tarihinde, CaNNi tarafından güncellenmiştir]
[ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 15:50 tarihinde, CaNNi tarafından güncellenmiştir]
[ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 15:51 tarihinde, CaNNi tarafından güncellenmiştir]
[ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 15:52 tarihinde, CaNNi tarafından güncellenmiştir]
[ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 15:53 tarihinde, CaNNi tarafından güncellenmiştir]
[ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 15:54 tarihinde, CaNNi tarafından güncellenmiştir]
[ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 15:55 tarihinde, CaNNi tarafından güncellenmiştir]

[ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 15:47 tarihinde, CaNNi tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
@thelegbra

haddini bil ole konus burası senin oyun bahcen deil burda senden daha büyük insanlarda var terbiye sınırlarını asma sana kasıtlı birsey soylenmemis üstüne alındıysan yapacagımız birsey yok bir dahakine thelegbra haric deriz alınmazsın

[ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 16:17 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir]
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...