BlacKDagger Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 yeni cıktı hayirlisi ile bugun alip oynicam sonra sizlere yorumlari yazarim diger karakter ile oynuorsunuz vergil ile bakalim nasil olucak =) Daha fazla bilgi için [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 08:51 tarihinde, BlacKDagger tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Oynayan varsa az bi anlatsın gidip almaya değer mi? Konu değişiyormu yoksa sadece Karakter mi değişiyor falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 evet biri daha ince ayrıntılı anlatırsa :p öyle ayrıntılı bilgi linki verip kaçmak yakışmamış cık cık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 hmm oyunu alip oynadim arkadaslar once dante ile bitirdim vergil cıktı harketleri falan tamamen deisik con guzel dovus modlari war demolari deisik ama bolumler ayni gerci vergil ile daha bitirmedim onunla bitirincede lady cıkıormus bi kaçtane yeni combo eklenmiş danteye vede blody palace die bir yer war orada redorb falan kasiorsunuz 9999 bolum zaten orasi bide galery vede oyunun demolarini istediginiz zaman izliyebiliceginiz bi bolum konulmus ayrica bi kaçtanede zorluk seviesi gelmis yeni ama vergil'la oynamak kadar zevkli bisi yok o kadar diyebilirim :) sonrada lady'ile oynicam cok gzel oyun kesin alin derim o katana kombolari aah ah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 hmm mutlaka alacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 güzel de bir daha bitir işin yoksa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar