Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tiki kızlardan tiksinme sebepleri. buyrun : )

Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

biz birbirimnize arkadaşlarla hakaret edeceksek jix tikyy falan deriz ben izmir ekonomide okuyorum (bu arada öle barajla giren zengin çocuklarından diilm anne baba memur 320 puanla girdim) falan çocuğun birine tikky dedim adam bana teşekkür etti yaaa bi an dondum ya ürperti geldi oha falan oldum yaneeeaa
Sosyal ağlarda paylaş

+parası bol die öten
+kendini bişi sanan
+poposu kalkık insanlardır tikkyler..

zmanla kendi dillerini oluşturmuşlardır..(bkz:ayy ohhaa olduum ya da ayy üşü geldi ya da ağğğzıma havaaa kaaçtııı)

sırf insanlara kendini beğendirmek için türlü türlü numaralara giren insanlar olarak kendileri gibi olanlar dışında pek insanlarla iyi anlaşamazlar...

bana uzak pls...
Sosyal ağlarda paylaş

sanki hepsi kardes gibidir.. yani aslinda hepsi gorunus olarak fakrli olmalarina ragmen bu kdr mi benzeyebilirler yaaa.. hele o saclar!! hepsi fabrikadan cikmis gibi birbirlerinin kopyalari, ole tipler gorunce direk soguyorm fln konusmaya grk kalmio..
konusma tarzlari, konustuklari konular(!) (alisveris, alisveris, alisveris, bilmemkinin yeni sevgilisinin ne kdr super cool bi "cocuk" (aslinda 30 yasinda) olduu konulari) hepsi sinir edio.. isim dusuo etilere gidiorm, walla korkuorm bi gun katil olcam starbuck i bombalicam die
Sosyal ağlarda paylaş

ya iyi de türkçeyi yawşak konuşmalarını gösteriyor çoğu insan. o değil mentaliteleridir mesele varsa. onun dışına bu böyle konuşanlar da gerizekalılıklarından böyle konuşmuyor zaten dalga geçtikleri için öyle konuşuyorlar pls. savunmuyorum kimseyi de böyle bilmeden sallamak kolay : )

[ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 23:23 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

genelleme yapmamak lazim ama
her iyi giyinen, her lüks yasayan veya özel üniversitede olan tiki demek diye bir durum yok, oraya cekiliyor cünkü olay.
7tepenin falan baya adi cikmis durumda örnegin, cok kafa insanlar da var yani : ) (bi de bilgi bu durumda ama bilgi ögrencilerinin 90%i salak, özellikle disi olanlar)

ps. bilgi ünili patiler 10% luk azinliktandir.
Sosyal ağlarda paylaş

7tepede ablam okuyo hem caddeye hem kadıköye hem taksime heryere takılır , para durumumuz iyi olmasına rağmen bunla hiç başını kaldırmaz , kokoş giyinmez , erkek gibi konuşur hatta nerdeyse hiç öyle ayyyyy oyyyy aman yaneee falan gibi lafları kullanmaz... allahım ablamı ve beni bir tiki olmaktan koruduğun için teşekkür ederim.. amin..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...