Anodhen Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 film izlerken çat diye zırtpırt açılan sitelerden bıktım neyapmalıyım? teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Pop up lara karşı önerebilceğiniz ücretsiz ve işe yarar program var mı? Win98 kullanıorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 spyware'dir bunlar arkadaşlar. Win 98'den emin değilim ama xp kullanıcısı olarak, Spybot - Search & Destroy ve Ad-Aware SE Personal öneriyorum. Yazın gugıla çıksın direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Spybot takılıp kalmıştı, ad ware de güzel filan da; artık hata vermeye başladı kafayı yicem.Hiçbi online oyuna giremiorum pop up korkusundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 win98 çok sorunlu o konuda, ondan kurtulman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Bende geçen gün Kotor'un crackını arıodum. En son 1 sene önce format atmıştım o zamandan beri hiç spyware girmemişti. Makineyi bastılar bi anda. Şimdi hala arada sırada pop-up çıkıyor, söylediğim programlarda tam çözüm değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar