tAKA Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 mevcut kasama yeni bir kaçşey aldım p4 3,0 (64bit) , 512mb kingston ddr ram ve ASRock dual destekli ana kart, hdd, ekran kartı falan 2-3 senelik power supply'i degistirmedim kasada aynı. supply 230w neyse bilgisayar acık kaldıgında bir süre geçince programlarda açıkken yavaşlama takılma başlıyor ve bir süre sonra tamamen kitleniyor bilgisayar, oyun oynarken biraz oynuyorum ardından kitleniyor bakıyorum cehennem gibi kasanın içi, fan var kasaya ait 2 adet ve islemcinin, ekran kartının kendi fanları var hdd de bayağı ısınıyor. acaba bu kitlenmeler neden oluyordur tecrübesi olan varsa birşeyler söyleyebilirse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ekran kartın ne? psu e fazla yük binio olabilir. gerçi öyle bişey olsa yanık kokusu gelirdi ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 MSI GeForce FX5600 128Mb onda sorun oldugunu sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 cpu nun hava kanalları tozdan fln tıkanmış olabilir hava geçmio olabilir. açıkçası başka ısınmaya yol açıcak sebep gelmio aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 icersi cehennem gibi oluyosa asırı ısınmadandır. islemci asırı ısındıgında kitler makinayı , uzerinde adres satırları olan mavi ekranlar goruyormusunuz ? sistem donuyormu yoksa otomatis restart mı atıyor, oyun vs oynarken istemsiz olarak desktop a dustugunuz oluyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Aha bak onlar bende oluyo. Ama kilitlenmeler azaldı ve işlemcim de maksimum 55C oluyo. Nedir benimkinin nedeni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 yok sadece aşırı yavaşlıyor oyun bir anda müzik sesi makina sesi gibi çıkmaya başlıyor kitleniyor ve sonunda olduğu gibi donuyor makina restart atmıyor kendinede baktım duzelmiyor ben kapayıp biraz sogumasını bekleyip acıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar