Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 yanlış yere açmış olabilirim ama şimdi bu kalp kapakçığı büüymesi nedir bizim bi yakınımızda böyle bi problem varmış önemli biey midir bilgisi olan varsa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bende de kapakcıkta sarkma var 6 aydır ekopirin bide bolac diye haplar var onları kullanıyom . zor bişey kalp hastası omak şakaya gelmes direk doktara gitsin. öle burdan olmas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gordon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 benim kalp kapakçıyıla ilgili genetik bi sorunum oldu 2 yıl önce şu an metal bi kapakcık kullanıyorum..benimkinde delik vardı o yüzden olmuştu..büyümesi de zaman içinde kapak kısmında tıkanmaya yol açabilir diye düşünüyorum mantıklı düşünüce büyük ihtimalle ameliyat gerekecek ama tabi ben ne doktorum ne bişey sadece tahmin edebiliyorum bu forumdaki doktor olmayan herkes gibi önemli bişey gerçekten..mitral kapaksa falan genel performansı iyice etkiliyo bu sorunlar (2 merdiven cıktıgında nefes nefese kalmak vs..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Zaten arkadaş "yakınımın kalp kapağında büyüme var dehadi bi el atında halledelim" dememiş, öyle birşey zaten çıkmış ama bilgisi yok konuya hakim değil. Amacı "anlatında bilgilenelim nedir, ne değildir". Beyaz sakallı dedeyi oynamayın her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 sildim gereksiz mesajları. bu konu başlığında daha önceden mesajı olupda, şuan mesajları silinenler aynı şeyi tekrar etmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar