miss_black Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Bugün ailemin zorlamasıyla yaka paça hastahaneye gönderildim.Sebep?Yıllık kontrol...Bayıldım artık. -Neyiniz var? -Hastayım. -Ne hastasısınız? -Bilmiyorum.Şu anda çok başım ağrıyor mesela. -Hımmmm.anladım...NEEEE??? Yaaaa işte böle oldu bugün doktorla aramdaki konuşma.Beni dinlemiyor ama sürekli soruyor.Oooolllduuuu...Başka?Öyle sorup cevap beklersen böyle cevap alırsın. Hasta olmayan insanı hasta ederler yahu!Sen dinleme etme sonra saçma salak sorular sor.Özel hastahane bide.Lanet olsun bidaha dokuz eylülden şaşana!(bi daha dokuz eylüle gitcem söz...) [ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 22:20 tarihinde, miss_black tarafından güncellenmiştir]
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ne biliyosun dinlemediğini, neeaa die tepki vermiş ya sen saçmalayınca [ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 22:37 tarihinde, Akerfeldt tarafından güncellenmiştir]
Famy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bıraz daha saygılı ol ıstersen tabı soru sorcak ne sandın ya????
Geronimo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 abi adam senin gibi kaç kisiyle ilgileniyo ki onların çoğu aile zoruyla gitmiyo gerçek hastalıktan gidiyo sen ne sormasını bekliyodun.. -çay,kahve? -ee nası gidiyo, hayat nası? saygı biraz bencede...
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Tıp okuduğum için seni biraz bilgilendirebilirim bu konuda.Sana doktorun bu tip sorular sormasına tıpta anamnez diyoruz.Hastalığın tanısının konulmasında%75 oranında yardımcı bir yöntemdir.Bence hatayı biraz kendinde aramalısın.şöyle düşün sen bir insana onun iyiliği için yardımda bulunmaya çalışıyorsun başka yardımda bulunabileceğin insanların zamanından çalıp fakat o sana sürekli ukalalık yapıp tersliyor,sana yardımcı olmuyor.Hem hastayım demişsin hemde bilmem demişsin.Mesela başım ağrıyor gerisini sen bul demek hoş olmamış...
Nostredamus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 gül gibi hastane varya dokuz eylül bin kat daha iyi . Özel hastanedeki adamlar hastaya bakarken akşam yapcaklarını düşünüyor ya
Famy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 nasıl böyle bı genelleme yapıp özel hastanelerdeki çok ii doktorları da zan altına alırsın??!!! bılıp bılmeden konusma...
Famy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 doktor olmakla alakası yok düsüncem bu...
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Hmm. Sevgili hasta miss black , pek bir black yaklasmissiniz olaya. [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 21:55 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir]
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 @vanille arkadaşa bir şarkı göndersene tinkky vinkky iyi gider. hadi hadi.
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 yahu arkadasim. rahatsiz ediyorsun beni ikide bir abidik gubidik sacma mesajlarinla. rahat birakirsan sevinirim. adam gibi uyariyoruz. laftan anlamiyorsun heralde. bi defol git demek zorunda birakma beni. hadi .
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Tİnkyyy vinkkyyy dipssiiii laaaaaa laaaaaaaaa pooooooooooo
dory Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 parana yazık, kendi doktorun ol daha iyi
huun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 doktora falan para vermeyin ben sizi iyi ederim .
Famy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 hahuahu bız bosuna okuyoruz dessenızee ii ya iileştirn kendınızı ohh,...
Öne çıkan mesajlar