Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

doktor doktor...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugün ailemin zorlamasıyla yaka paça hastahaneye gönderildim.Sebep?Yıllık kontrol...Bayıldım artık.
-Neyiniz var?
-Hastayım.
-Ne hastasısınız?
-Bilmiyorum.Şu anda çok başım ağrıyor mesela.
-Hımmmm.anladım...NEEEE???
Yaaaa işte böle oldu bugün doktorla aramdaki konuşma.Beni dinlemiyor ama sürekli soruyor.Oooolllduuuu...Başka?Öyle sorup cevap beklersen böyle cevap alırsın.
Hasta olmayan insanı hasta ederler yahu!Sen dinleme etme sonra saçma salak sorular sor.Özel hastahane bide.Lanet olsun bidaha dokuz eylülden şaşana!(bi daha dokuz eylüle gitcem söz...)

[ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 22:20 tarihinde, miss_black tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
abi adam senin gibi kaç kisiyle ilgileniyo ki onların çoğu aile zoruyla gitmiyo gerçek hastalıktan gidiyo sen ne sormasını bekliyodun..
-çay,kahve?
-ee nası gidiyo, hayat nası?

saygı biraz bencede...
Mesaj tarihi:
Tıp okuduğum için seni biraz bilgilendirebilirim bu konuda.Sana doktorun bu tip sorular sormasına tıpta anamnez diyoruz.Hastalığın tanısının konulmasında%75 oranında yardımcı bir yöntemdir.Bence hatayı biraz kendinde aramalısın.şöyle düşün sen bir insana onun iyiliği için yardımda bulunmaya çalışıyorsun başka yardımda bulunabileceğin insanların zamanından çalıp fakat o sana sürekli ukalalık yapıp tersliyor,sana yardımcı olmuyor.Hem hastayım demişsin hemde bilmem demişsin.Mesela başım ağrıyor gerisini sen bul demek hoş olmamış...
Mesaj tarihi:
yahu arkadasim. rahatsiz ediyorsun beni ikide bir abidik gubidik sacma mesajlarinla.
rahat birakirsan sevinirim.
adam gibi uyariyoruz. laftan anlamiyorsun heralde.
bi defol git demek zorunda birakma beni. hadi .
  • Yeni Oluştur...