SbNN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 yaa diyelim ben juventsum romadan tottiyi alacam almaya çalışıyorum kulübüyle anlaşıyorum ama futbolcuya son fiyatı teklif ediyorum maalesef kadul etmiyor haivan niyedir???? BVide güzel olan genç futbolcuları yada gözden kaçan iyi futbolcuları söylermisiniz???[hline]_NoelBaba_ çıkmaz ayın zonn jarşambasında hiç pişey dimemiş:
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 up[hline]_NoelBaba_ çıkmaz ayın zonn jarşambasında hiç pişey dimemiş:
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 zaten en üstteki topici nasıl bir up'lamadır bu[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 nasıl bilecem[hline]_NoelBaba_ çıkmaz ayın zonn jarşambasında hiç pişey dimemiş:
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 ehe zengin olcan abi ole hemen gelmiolar fifa mı bu[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Çötenk diye ilk biriki sezon alamadığın oyuncular vardır kluplerine bağlılıkları nedeniyle. Mesela Vieria, Rooney falan.. Zaten bonservisini almak kolay, önemli olan oyuncuyla anla$mak. Signing on Fee'yi arttırmayı dene eğer çok istiyosan oyuncuyu ama gerek yok, genç yıldızlarla oynamak her zaman daha güseL :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Öne çıkan mesajlar