Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Trek: Elite Force II Kısa inceleme.


Giovanni

Öne çıkan mesajlar

Hepinize merhaba ! Bu ilk inceleme yazım :) Elite Force II yi inceleyeceğiz. Bildiğiniz üzere oyun Star Trek dünyasında geçiyor. Sizi bilmem ama ben televizyonda gödüğüm zaman değiştirirdim. Pek sevmezdim yani spark mıpark korkarım ben öyle şeyden :)

Bu oyunu oynadıktan sonra rastlasam çevirirmiyim bilmem ama oyunun benim star trek hakkındaki antipatimi delmeyi başardı [büyük başarı :) ] Herneyse; oyunda dikkati çeken ilk özellik kesinlikle atmosferi ! O kadar değişik değişik mekanlara gidiyorsunuz ki resmen büyüleniyorsunuz. Senaryolar hafiften "scripted" yani Medal of Honor oynadıysanız bilirsiniz omaha beach bölümü ne kadar da filmimsi ilerler yani belli bir çizgiden çıkamazsınız ama o çizgi üzerinde o kadar çalışılmıştır ki nefesinizi tutarak oynarsınız bölümü. Bu oyunda da biraz bu olay var. Aslında ana senaryo zayıf. Biz bir grup.. hmm bir gurubuz işte bazen keşif amaçlı bazen kurtarma amaçlı çeşit çeşit amaçlarına hizmet ediyoruz insanların. Ayak işleri işte :p. Buna karşın her bölümün kendi konusu var mesela bir uzay gemisinden gelen sinyaller kesiliyor. Gidip bakıyorsunuz gemide delikler var herkes ölmüş falan yerçekimi gitmiş elektrik yok beni etlkileyen birşey bu bölümde normal yürüyordum, birden bir kapının üstünde hava boşluğu gibi ibr yer vardı. Nereden gözüme takıldı bilmiyorum bir kuyruğun sallanıp yukarı kaçtığını gördüm.. Bu sırada daha uzay gemisinde yaratıklar olduğunu bilmiyodum tabii. Bunun gibi atmosfer yaratacak birçok öğe var.. Gelelim grafiklere grafikler gerçekten oldukça iyi Quake motoru sonuna kadar kullanılmış [Quake 3 tabii ki :)] Ama bunu dedim diye grafikleri quake 3 gibi falan sanmayın yani şöyle anlatayım; Half Life 2 bu grafiklerle çıksaydı hayal kırıklığı bir nebze az olurdu :) Gerçekten animasyonlar, yüzler, hareketler oldukça yumuşak. Sesler müzikler pek iyi değil ama idare eder. Bir strateji ya da rpg oyunu olsaydı daha uzun yazılar yazabilirdim ama klasik fps için diyecek fazla bişi yok. Yani bildiğiniz fps desem yeterli olurdu bu oyun için :)

Ben derim ki oyunu alın.
%81 veriyorum. Başka bir oyunda buluşmak üzere.[hline]8-) Launvatar The Inconnu Reaver @ Alb/Excalibur | DAoC No matter what fancy words you use.. Or what titles.. Friendship.. Is The only truth..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kim okuyacak şimdi bunu :-p
kasmışsın baya,ama daha kısa,2 satırda inceleseydin,bknz:

star trek ef kısacık inceleme:
"alın güzel oyun,aman dikkat 2 cd,fazladan parayla gidin bilgisayarcıya mal gibin ortada kalırsınız"
bitti


ehehe şaka şaka,bravo,:)[hline]less talk,more glock!
infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki:
yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...