SorroW Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 yağan kar tanecikleri gibi kalbinin derinliklerine süzülüyorum.Bedenini sıkıca kavrıyorum.Etrafımızda dans ediyor sanki kar tanecikleri bizimle.O an zaman birden duruyor,gözlerinin derinlerine dalıyorum.Buzdan bir kalede dans ediyoruz , üstündeki beyaz elbisenle içimi aydınlatıyorsun adeta.Saatlerce dans ediyoruz ve birkez olsun bana ait olduğunu hissediyorum.Sıcak tenin vücudumu ısıtıyor ve dansımızı tarif edilemez duygular eşliğinde bitiriyoruz ve işte zaman tekrar akmaya başlıyor.Bedenimdeki sıcaklığın yerini soğuka bırakıyor ve önümde duranın sadece buzdan bir heykelin olduğunu anlıyorum.Belki hayal gücümün bana oynadığı bir oyundu bu ,belkide değil... Ama geçirdiğimiz o dakikaları hayatımının sonuna kadar unutmicam buzdan sevgilim elveda... aniden gelen bir ilhamla yaziverdim :) yorumlarinizi dusuncelerinizi bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bence gayet güzel olmuş..ben çok beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 sevismek gibi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 garip olmus özellikle buzun adamin vücudunu isitmasi ama devam etsen kassan anlatimini gelistirsen güzel olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 valla ilham geldigi gibi yazdım kar yağıyordu ve cami acmis sigara icerken birden aklima geldi o anda yaziverdim ama mutlaka gelistircem,yorumlariniz icin tskler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 çookkk güzel yüregine ve ellerine sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 bencede güsel olmus abi kendini gelistirmene gerek yok .geldii gibi yazdıın sürece gayet güsel olcaana eminim kolay gelsin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 yorumlariniz icin tskler arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 eline sağlık çok güzel olmuş zıtlığı çok iyi kullanmışsın.kusura bakmazsan orkun uçar'ın buzlar kraliçesine benzetmeden edemeyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar