thanatos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 evet, var mi? EQ2'im gelene kadar RF open beta'da takiliyorum, varsa oynayan arkadas biraz etrafi falan gezdirsin, ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Earth server'ındayım da... türk telekom izin vermiyo oynamama :/ Eğer uğrarsan nick: Pyrea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 rf online open beta da mı ki? hangi sürümünde, us/eu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Davet geldi ama henuz kurmadim.Pazartesiden sonra baslayacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 us/eu beraber bu oyunda. swg gibin. ayrıca race sölemeyi unutmuşum, accretianım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 24 şubatta çıkıyor mu bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eryan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 benim beta test e girme şansım var mı ? su anda tahminime gore geç kaldık ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 benim keyim var ama oynayamadım.key'i veririm ama benim acc'ımın şifresini veremem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pot Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 oynıyan varsa bir yorum yapabilirmi oyun bugün satışda acaba cdkey alsammı diye düşünyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 hmm benımde ılgımı cektı alsammı dıye fakat hala kararsızım. biraz yorum alsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ben az oynayabildim, o siralar yurtdisi cikislarimiz cok kotu oldugu icin. sonra da eq2'im geldi neyse. ilk izlenim olarak tam asyali oyunu olmus. karakter tipleri falan l2 gibi, onun disinda interface ve kamera pozisyonlari, gorus acisi falan cok kotu geldi bana, alisamadim. biraz gezdim dolastim falan, bolca grinding gerektiriyor ayrica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 l2 gibiyse oynamam ehe neyse saol genede dun gece son anda vazgectim almaktan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 lineage2 in teknoloji eklenmiş hali. yaratik yerine robot kesiyon hersey aynı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar