Redogski Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 şeytan aldı götürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 yoo bzmn buzdolabında var...allah herkese nasip etsin. yaa of, bn de sıkıldım kendimden, ivrenççç..bööğk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ooo pagos rullz:D hardter ver şişeyi bab :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 bi şey isteyen vermı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 içki ruhsatı varmı buranın hııııııııııııııııııııı şikayet etcem sizi belediyeye [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 15:04 tarihinde, Mach tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Yok. Yarın alıyoruzz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 @MaUWw kahveci ne alaka anlayamadım? ape abi pagos senden deerlimi :)yarında sen alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Sabrina çalışmaya başladımı? İşbaşı olayları ? Kaytarıyomu yoksam yine >:| [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 16:25 tarihinde, CaNNi tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 sabrina artık bir müsteri bize sampanya gonderin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Ben içki ithalatı yapıorum, ama birileri* yolda içio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ah be ortak keşke başlığı büyük harfle açsaydın. hatta gel bu meyhaneyi yıkalım yerine büyük harflisini kuralım. bu arada bişi sorcam tüm o eski postlara nolcak yandı mı onlar? hiç yok3.5k anımız vardı eski meyhanenin duvarlarında yankılanan. üzük oldum bak şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 kimse yokmu mehhanede...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evo5558 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 bu akşam kapaliyiz :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 :( ama olmazki tam meyhane havasi neyse bi dahaki sefere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 kimse yok ya bi şişe bitti :( paylaşmak istedim ama kimsecikler yok... [ Mesaj 25 Şubat 2006, Cumartesi - 23:17 tarihinde, _AvengeR_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 müzikte isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ömrümüzün son demiii ..son demiii iii ..... ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 müzik ne desem tanju okan-öyle sarhoş olsamki deniz ve mehtab sezen aksu-unut duman-bu akşam belki(gaza gelmek için :p ) yeşim salkım- son bir sigara neden saçların beyazlamiş arkadaş.. aklıma gelenler bunlar şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 avanger ,benim yazdııım şarkının adı ne biliyomusun ? beni de efkar bastı yukliim bari,fazla hatırlamıyorum sozleri ,bugun bi film de de gecmişti şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 aranızdan çıkmadı bir adaaaaam yolunuza ermedi hiç kafaaam Kaçamadım o da benim hatam Geçmiş olsun şimdi herşey yalaaaaaaaaaaaaaaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 malesef bilmiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 eywallah genede,içmeye devam -sağlığına avanger !! :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 şişe bitti son barağımı yudumluyom yavaş yavaş zevkine vara vara arkadaş sızdı kaldı onuda bardağı duruyo yanında kalkncaya kadar bişeyi yoktu ayaga kalktı ve başı dönmeye başladı yatagımda uyuya kaldı şimdi onunkinide kendime alırım muhtemelen :) nedensiz yere içiom zevkine bi derdim yok çogu kişi dertten içer bazıları kafasındakileri arıtmak için bi an için unutmak için bense laf olsn die içiom bolesi daha guzel....canım rakı istedi ama içemem bundan sonra yanında beyaz peynirle ohh ne guzel giderdi neyse benim kafam iyi galiba..saol seninde sağlına..alkol zararlıdır bu arada içmeyin dertlityim diyip hata olur..saçma oldu sanki bu son cümle ... [ Mesaj 25 Şubat 2006, Cumartesi - 23:42 tarihinde, _AvengeR_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 said: ömrümüzün son demiii ..son demiii iii ..... ( son baharıdır artık.. maziye bir balkıver, neler neler bıraktık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evo5558 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 yine doldurmuşsunuz meyhaneyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar