Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

key sorunu


Pearl

Öne çıkan mesajlar

ya ben kardeşime swg an empire divided almak istiom ama hiç bir yerde yok ztn oyun beleş olmuş tek lazım olan serial key.Ben bi aralar bi site vardı parayı yolluon snn emaile key i yolluolardı www.dlgamer.com ama artık ordada yok.Bende şöle düşündüm.Bizde ztn bitane An Empire Divided var ama dediim gibi key ini ben kullanıom.Acaba Trails of Obi-wan yada Rage of Wookies fln alsam onun içindeki key account açmama yararmı yoksa illa önce An Empire Divided keyi bulmakmı zorundayız.Ona göre netten isticem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya dostum beleş die bişi yok..cayır cayır 14$ veriyoruz her ay..ayrıca oyuna başlamak için lucasstoreden starter kit almanız lazım..starter kit die yazın aratın bulursunuz..ama ayda 14dolar vereceğinizi ve ileri seviye oyuncu olunca toow için 30 dolara yakın para bayılacağınızı unutmayın..

starter kit ile an empire divided ve jtl geliyor..tavsiyem total experiance bulursanız 30 dolara onu alın..10 dolar için roow si kaçırmayın..
syg,
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yoo ben ve benm arkadaş hiç bişi vermeden oynuyoruz ayrıca lvl 75 im lvlla allakası yok.Starter Kitimde var bitek Toow ve Rotw yok onlarıda en yakın zamanda alıcam lvl kasamıom kaldım öle.Belkide ben eskiden beri oynuyorum o yüzden yeniden oynamaya başlayanlara belki beleşdir yeni alanlar ödüyodur 20 aylık veteran reward aldım :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

soe eski swg oyuncularina bir aylik beles dagitti nge sonrasi, oyuna geri donsunler bir baksinlar neye benziyor diye. bir diger amacta serverlar bos diyenleri kisa bir sure icin susturmak bedava account populasyonu ile. oyun doldu zannedip bir suru adam geri gelebiliur cunku.

patch ile bile ugrasamam o bedava icin. 1 aylik NGE olmaz olsun.

EQ1, EQ2 ve swg su anda bedava 1 aylik verilmis olan oyunlar. eski oyuncularin eq2 accountlari ve eq1 accountlarida ayni sekilde 1 ay bedava idi subat sonuna kadar.

[ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 11:37 tarihinde, Namessar tarafından güncellenmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...