fede Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 çok güzel bi buluçmayıdı. özelliklen +1 şahsiyetinin aramızda bulunması beni çok sevindirdi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 valla cidden bende çok eğlendim,çok güzeldi bulusma :) resimleri bir an önce istyiorum (her ne kdr kötü çıksamda!! :/ ) :) gelen herkese tşkkürler valla ben kendi adıma çok eğlendim,en yakın zmnda yine bulusma düzenleyelim =)) oper sen gördün mü hatırlamıorum da biz karton açtık gizemle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 harbiden güzel bi buluşmaydı (: bence bidaha yapalım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ya bu arada arkadaşlar ben cafeden çıkarken hesabı ödemeyi unutmusum yaa kusura bakmayın :( sanırım gizem verdi de benimkini bi daha ki bulusmada bişeler ısmarliim size :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 çok güzel insanların biraraya geldiği çok güzel bir buluşma yaşadık bugün.iskendercide mideleri memnun ettikten sonra gizemin bi turlu cozemedıgı arka bahceye gıttık :p oradada sohbet,tabu falan zaman hızlı bır bıcımde gecmıs superdı ancak cıkarken hesabı odemeyı unutmusum talıhsızlık oldu,kım odedıyse ben uygun bır zamanda gene bulusup hemen odemem lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ayriyetten belirtmek istedim; paticik diye pankart açmış bulunmaktayız =)) gizemle (ivy) bir kez daha tüm dost kitap evi sakinlerine (:p) rezil olduk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 gerçekten bidaha buluşma organize edilsin... ben gelemedim ama gelmeyi çok istiyodum...bi daha olursa kesin gelcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 bitkinliğime rağmen, 6 küsür saat ayakta durmamı sağlayan bir toplulukla, pazar gibi illet bir günü dolu dolu değerlendirmek güzeldi:)... nice buluşmalara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 fotolar nerde fotoları ısterım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 bizde foto görmek isterük. vallahi cumartesi olacak diye biliyordum pazarda hiç bir işim yoktu. forumada bakamamıştım, gelirdim kaçırdım gene ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 ya ben anca yazabildim buraya.. herkese teşekkür ederim.. ii eğlendik valla.. şimdi buluşmada olan bomba sahneyi anlatacam size.. tabu oynayalım dedik.. anlatılan sey: ismet inönü x:siyasetçi y:baska x:zayıf, gözlüklü y:turgut özal burda kopmuştu herkez... :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 3 hafta ankara'da kalırız bir allah'ın kulu buluşma düzenlemez ayıp be, dönünce bu asortik bandırma'ya hemen buluşma yapın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 forumdan uluşmak cidden zor oluyor.ankaradaki herkesin mail listesi olsaydı yada ö.mler acık olsaydı keşke ozamn. ama yinede 11kişilik bir buluşma oldu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 [spo id=2155136][/spo] horrible - keyzar - burtonesk - (+1)tuğba - sadece kolları gözüken +1eren - fede - oper - apache - bone - madmaximus [ mesaj 14 şubat 2006, salı - 18:23 tarihinde, ivy tarafından güncellenmiştir] [ Mesaj 14 Şubat 2006, Salı - 18:23 tarihinde, ivy tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 horrible - keyzar - burtonesk - (+1)tuğba - sadece kolları gözüken +1eren - fede - oper - apache - bone - madmaximus npt:spoiler yapmaya denedim ama olmadı (bknz.yukarıdaki msj) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 amanın buluşma olmuş! ne zamandır bakmıyodum foruma doğru dürüst bilsem gelirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 ivy ve horrible (arkada bone=)) burtonesk ve +1tuğba =) madmaximus,horrible,ivy,keyzar,burtonesk,tuğba,+1eren,fede,oper,apache Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 ben yoktum bende isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 kız/erkek oranının en yüksek olduğu pati buluşması olmuş. gözlerim yaşardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 aferim gizem! ben ankdayken yapmayın siz bişey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 bone nolmuşsun aslanım ya. 120 kilo olmuşsun.kıbrıs yaramış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 bone'a paticiksizlik yaramış gibi. ey maşallah. kendine biraz dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 yaa tum resimler bunlar degildi hatırladıgım kadarıyla... nerde diger resimlerimiz?? isteriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 ehah bıde sekıl resmım var onuda ısterım horıcıkle koymussun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 apache nin tuvalete giriş resmini de isteriz =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar