Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Bu aralar amd işlemci ve anakart alacağım ama soket 939 tipi amd 3000+ hiçbiyerde bulumıyorum tüm sorduğum bilgisayarcılarda stoklar tükenmiş durumda ve en erken 1 ay süre veriyolar. Ama soket 754 tipi amd 3000+ da böle bi sorun yok,bu iki işlemci arasında çok fazla bi performans farklılığımı var,soket 754 3000+ amd işlemci alırsam bana ne gibi sorunlar çıkartır? en az 2 sene bu işlemciyi kulanmayı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 939p daha yeni bir teknoloji, 754 anakart zaten artık üretilmiyor sanırım. ne yap et bul :) zaten normal 939 işlemci piyasa tutmamalarının sebebi x2 dual core işlemcilerin fiyatlarının düşük halde yakında stoklara girecek olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 754 elinde patlar kısaca, dual ddr desteklemiyor, anakartları problem oluşturur işlemciyi upgrade etmek istersen, socket 939 la devam ediyor amd ama performans açısından 2 sene içinde idare eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar