Dracon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Evet arkadaşlar cafemde bir tane server açtım fakat ikinci bir server daha açmak istiyorum bunu aynı makinadan yapabilirmiyim saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sky_ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 ikinci server için port u değişik yapman yeterli ikiside aynı portta oluğu zaman -9 server terminated hatası alırsın[hline]Kings Of Cahos Me!!! Xeria Staff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dracon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 peki bunların save dosyaları nasıl olacak ikisi birden aynı save denmi çalışacak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 değişik directory lere kurcaksın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 benimde ilgimi cekti tam olarak anlatabilirmisiniz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Ewet ya bende bugun merak etmiştim ama eyer kastettiin;Locus ve quan gibi iki tane server eyer oysa bende nasıl yapıolar deiştim bugun kendi kendime.... nasıl yapıolar.?? yanlız hl olsun zor bişi olması lazım herhalde.... :tebrikz: hl olsun nbl staffa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sky_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 bakın şimdi sphere1 sphere 2 diye iktane sphere server hazirlicaksınız birisinin inisinde portu 2593 verdiniz diyerinin inisinde 2594 verebilirsiniz. scripts direktoryleri ayrı ayrı gösterin yoksa makina falan kasabilir save leride farklı gösterin o kadar basit[hline]Kings Of Cahos Me!!! Xeria Staff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 i$te benim ownerIm Nbl ya 5 basar :D[hline]icQ=135954330 Berk,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki: eheh ikiyol hatun değilmiydi BonePART, 17 June 2003 00:13 tarihinde demi$ ki: ikiyol aslında erkek processor kullanıyo kız sesi olsun diye Bende kar$IyIm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dracon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 said: Sky_, 03 September 2003 09:04 tarihinde demiş ki: bakın şimdi sphere1 sphere 2 diye iktane sphere server hazirlicaksınız birisinin inisinde portu 2593 verdiniz diyerinin inisinde 2594 verebilirsiniz. scripts direktoryleri ayrı ayrı gösterin yoksa makina falan kasabilir save leride farklı gösterin o kadar basit[hline]Kings Of Cahos Me!!! Xeria Staff abi zaten dediğin gibi yaptım fakat clientlerden iki serveri aynı anda görmüyor bazen birini bazen birini görüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar