LethE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 ***benzer thread ler gördüm fakat ordakileri deneyince omladı..ondan açıyorum çullanmayın akfama*** slmlar.. arkdaşda kablo modem vardı çok güzel pembe fln giderken bugunlerde feçi bi yavaşlık var adamda. downloadu 9 u geçmiyo 1 e bile niiyor.. usb den bağlanıyordu .. ethernet kartı aldı usb den demişler (dl hızım yavaş dmeiş kabloculara adamlar ethernet tak daha ii demiş) şimdi taktım ocuga ethernet kartı tamam fakat modemi göremiyor.. ip bırak yenile fln yapıyorum. ıh.kitleniyo.ctrl alt del çakıp kapatıyorum el mecbur.. naapsamda düzelsem (bu arada cd verilen modemler webstart marka..) driver fln gerekmiyo die biliyordum ama pcı bilmemne(multimedya mı communicaitonmı ne) device da kalıyo bi türlü gösteremedim aleti help![hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 modemin online olmasına dikkat et eğer hala taktığında olmazsa ağ bağlantılarıma gel sağ tuşla tıkla özellikleri seç ve ethernet kartı sil tcp/ip yi fln sil sonra restart atıp tekrar tanıt gene olmazsa internet explorer ı aç araçlara tıkla ordan internet seçeneklerine tıkla sonra bağlantılar sekmesine gel ve kur butonuna tıkla ordan lan bağlantısı fln diye söyle o bitince restart at kesin düzelmesi lazım...[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 ya wndowsu tekrar üstüne kurdmu eskisinin düzeldi .kablo modemin online omlasın sağlıyamıyorum sina bozukluğu var neyse bu sefer ip aldı kablcular gelip yapıcak herhalde elemanın kini bugun yarın.. saol :D[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 alakasız olacak ama kingofchaos hala oynuyormusunuz merak ettim de .) age 2 olmuh :)[hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 rica ederim.modem online değilken ben bir türlü tanıttıramamıştım sorun fln veriyordu, hallolduğuna sevindim.[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 adamlar gelmil bugun cocuk mutlu sona ulaştı Kings of chaos oynamıyorum valla age 2 olmuş :D bilmiyodum.. baymışdı kaçbin atakım var.. bi giriyorum 50 milyon yapıyorum. hoop hepsi armory ye.. çok baydı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar