Bleda Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 beyler çanakkalede oturuyorum başka oturan vars yerlerde 7-8 cm kar deil buz ve acaip fırtına var dolayısıylla elektirikler mefta. (lapseki ilçesindeyim, şehir merkezinde duru mdaha iyiymiş) ama bi elektirik ya vardır ya yoktur. suan burda pencereden baktıgınzıda çeşitli apartmanlarda öeşitli ışıklar gidip geliyor resmen disco ciddiyyim. bi yanıp ve bi söno. kendi evimize gelince. her odada bir ışıldak vardır. bi benimli yanıp sönüo bi ödür odalarının disko içinde disko gibi geçninip gidioruz. bu ne rezalettir. durumu şöyle özetliyim. umarım aranızda veya yakınlarınız arasında tedaşta çalışan yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 voltaj düşük.. aletleri kapa yoksa zarar gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 geffen evdeki her alet ups e baglı ginede düşündügün içib saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 aynı şey burada da geçerli İstanbul Beylikdüzü'ndeyim. 3 yıldır her kış böyle oluyor ve artık eşya atmaktan bıktık.Geçen sene bir kablo modem ve bir adsl modem attık. Gittik ups aldık en sonunda yeter ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Buraya da tedaş bakıyor. Gerçekten berbatlar. Azıcık yağmur yağınca bile elektrik kesilmesi normal değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bende ç.kale merkezdeim elektirklere tedaş bakıo ama busefer işlerini doru dusgun yapıolar kardeş daha bikere woltaj dusuklugunden reset yedim hava şartları burdada aynı tipi kar buz ne ararsan war belki merkez die buraya ozen gosteriolardır yada olanakları daha fasladır bu arada ç.kalede okullar kesin 1 hafta daha tatil :) artık haftaya kısmetse :)niahhaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 uzun zamandır bizim burda(izmir) ben elektrik kesintisi yaşamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 evet ya hele lapsekideki havaya bakılırsa 3 gün daha kesinm tatil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Kafanızla ritm tutun ufaktan sizde ozaman :) Heryerde oluyor genelde fırtına falan varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ben kars ta okuyorum ve her kış kar buz çekiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar