Dolis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 arkadaşlar macro yapmaya çalışıyorumda hep bi yerde hata yapıyorum. /cast arcane shot /cast serpent sting( rank x) falan filan yazıyorum tıkladımda sadece ilk olan skill çıkıyo bu işi bana bi iyice öretebilirmisiniZ? nasıl yapıcağımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 spellin üstüne shiftle tıklarsan macro edit screen açıkken direk oraya paste eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 nası yani shiftle peşpeşe spellere tıklarsam LOL onları peşpeşe dizmişmi olucam eğer öle ise çok iyi yaa :) bu oyunda her şeyini ucu ucuna biliyorum bi macrolarla sorun oda yeni öreniyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 olmadı spelleri nası yani ben hep alt satıra geçiyorum yanyanamı shift click yapmam lazım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 spellleri ardarda yazsanız da bişey ifade etmez, global casttime var zaten, ufak bi süre geçmesi gerekir 2 farklı spell arasında. ben de bilmiom ard arda yazılırmı ama sihft olayı arkadaşın dedii gibi, spellbook dayken shift le tıklıcan spelle, tabii macro ekranının da açık olması lazım. bi de eğer (rank x) kısmını silerseniz en son rank ı kullanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 /cast Arcane Power /script SpellStopCasting(); /cast Presence of Mind /script SpellStopCasting(); /cast Pyroblast(Rank 8) /script SpellStopCasting(); bu tarzda yazacan. yani arada spellstop felan olcak. artık hunterda skillstop mu olur bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 OFFFF noktalı virgülü nasıl yazcam? çok kötü durumdayım cidden eheh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 notalı virgülü yazmakta ne varki? sorun nerde? ne karakterler var hollandalılar kullanıo felan. ben word'un simgeler kısmından kopyala yapıştır yapıom oyuna :D kısa yolunu bilmediğimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar