RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Arkadaşlar fastest boat görevini yapmak üzereyim.Trgamer daki walkthrough u okudum.Sniper rifle'ı bul ve helikopterle in görev yerine diyor.Fakat ben ne sniperı nede helikoteri bulabildim.NErede bu lanet şeyler?(sniper diazın evinin arkasında yok)[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 helikkopter diaz'ın malikanesini ele geçirince çıkıyo,bide polis istasyonunun ve tv b,nasının tepesinde var,ama fastest boat için helikoptermi lazımdı?[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Yok abi trgamerde helikopteriniz olursa daha kolay çözersiniz işi deniliyorda.. NEyse siz bana fastest boat görevini nasıl çözeceğimi söyleiyn yeter(kolay yoldan)[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 o bölümün görevi bi rıhtıma dalıp botu çalıp kaçamk değiliydi?zor değil zaten[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar