Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 bölümü hiç anlayamadığım için cevap veremeyeceğim belki şöyle detaylı anlatırsan bölümü bende sana detaylı bir geçiş anlatırım[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Sandcrawlerı buldunya yukaruda tank gibin bişe duruyo ona pull yap aşağı iniyo asansör görevi görüyo ok[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 görevin adı droid recovery sanırım. tatooine'de geçiyor. sandcrawler denen kocaman küp şeklinde bi araç var. etrafta jawa var büsürü... o bölüm. mobların 3erli gruplar halinde çığlık ata ata geldikleri bölüm. =P[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 aha lancelot yazmış şimdik tankın açık tarafına gelicen, üstteki kutuya pull çekicen inicek o sonra yukarı çıkıcan, ordaki mob'ları hallettin mi kutuların üstünden zıplayıp üst asma kata çıkıcan, sonra devam et, takılırsan detaylı anlatıp özel mesajda atabilirsin burayada post edebilirsin, yardımcı olmaya çalışırım[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum
Öne çıkan mesajlar