Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Yeni bir oyun çıkmış sanırım fazla girmeyen olduguna gore son oyun haberlerini vereyim.. Pek olarak ilgilenmiyorum.. Ancak jk3 falan diyor herkez nasıl oyun alınmalımı alınmamalımı?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 nası ya... daha çıkcak o be... gördün mü böle... cd sini falam... Jk3 o evet bide[hline].ju5t-m1y4w. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 hmm özür dilerim :) önden olmuş ama grafiklerini gördüm ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 geçen bir yerde gördüm bayaa iyi olmuş böyle çift taraflı kılıçlar sonra tekme atmalar falan varmış adamlar iyi kasıyor ama umarım oyun ilk oyun ki gibi kaliteli olur jk süperdi aradık filmatikler de süperdi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 eheuhue :) haber kaynağım anlaşılacak ama.. birkaç görüntü oyundan...[hline]===> orc_lord *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 ben bu oyunu yerim.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 hmm hiç oynamadım sanırım grafik kartı çok ister :-p hmm çözmek zor geliyor yaw.. "sevmek alışmaktan daha zor geliyor.." :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 ben star wars a bi türlü alışamadım... ne filmlerini izledim ne oyunlarını oynadım ki Lucas Artsın bütün adventurelarını bitirmişliğim vardır, şu star wars olayını hepten sevemedim yani konusunu bilmem Luke Skywalker kimdir Princess Amidala kimdir Obi Wan Kenobi kimdir falan hiçbirini bilmem yani... ilginç herkez tapıyo bu yıldız savaşlarına[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Çok trailli görüntüler be bi kılıcı sallıcaz bütün ekran yeşil mi olacak?[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 hmm filmini bende pek sevmedim kitabı daha iyiydi sanki.. oyunuda denemedim yani yuklemeye falan çalıştım ama işte :) olmadı bir error verdi o gun bugundur hiç kasmadıö..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 said: Deep-Night, 23 April 2003 22:26 tarihinde demiş ki: Çok trailli görüntüler be bi kılıcı sallıcaz bütün ekran yeşil mi olacak?[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... ehüheü güzel yorum :) dün komik filmlerde seyretmiştim çocuga bu jedi kılıcı veriyorlar açıyor hediye olarak arkadada şişman ninesimi annesimi neyse sonra bu bu kılıca alışıcam diye kadını falan dogruyo farkında olmadan ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 eh bilmek gerekir tabi önce anlamak için. yeni bilgisayarım saolsun takılmadan çalıştırırım bu oynu q3 motoru deişmemiş zaten oh oh da öss sorunu war benim seneye...[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 :) hmm benim dizüstü çalıştırırda masaüstü şüpheli ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 knights of the old republic le aynı motor hmm güzel tabi..[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 sanırım KoTOR la aynı motor değil. Quake 3 le aynı motor. bi ara biryerlerde okumuştum.[hline].ju5t-m1y4w. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 yannız lightsaber maymun olmuş oyunda herkeste var eheh. bide ortadaki resimde 2 farklı saber kullanıo twilek jedi dişisi ,hoş olmuş [hline]WoW - Swg - Ao [Bu mesaj Norak tarafından 24 April 2003 03:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 E sonuc olarak jedi academysi doagal herkeste olmasi :)...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Q3 motoru olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Benim makina bunu kaldırır mı? Bence kaldırmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 bilmiyorum, kotor daki ss lere benzettim biraz. q3 motoru da olabilir..[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
luke__ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 daha çıkmadı yukarıda gördüysen trgamer'da pc izlenim diyor.[hline]Lye duraser naa i'Meneldalie, tanya n'eldelie, imya tyara ri'avarien tyar, awruva ten' ai'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Belki okumuşunuzdur ama söliyim bu oyunda Kyle Katarn'ı kontrol etmiyoruz. kendi karakterimizi kendimiz yaratıp kendi missionlarımızı seçiyoruz.[hline].ju5t-m1y4w. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 motor la alakalı:jk'ın add-on'U halıyle aynı motoru kullanıcak.. hea makınayı daha cok kasıtrırı mı o ayrı kastırır... kyle katarn dan ayrılmak ne kadar zor olacaksa da ahhh ahh ılk saberı aldıgı gunlerı bılırım bea comezın ;P bende gıdıp "ışınkılıcı"mı alayım oy oy ozlemısım bea... swg cıksın artııııııkkk[hline]Make me feel it, make feel alive again! (mgs yi bitirdim gene sıkıntıdan da :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Bugün çıkmış olması lazım dün akşam elime geçti oyun alıp satan bi arkadaş verdi baya bi oynadım :) nıhahha oyunu oynayan ilk 1000 içersinde falanım türkiyede herhalde belkide 100 oyun müthiş gözüküyor bence ilk başta bi zorluk yaşıyosunuz ama jk 2 ye alıştığınız için :) Görüntüler için sadece motorla biraz oynamakla yetinmişler ama müthiş olmuş ya herşey akıp gidiyo gözünüzün önünden daha önceden duymuşsunuzdur ztn oyuna öğrenci olarak başlanıyo oyuna başladıktan 5 dakika sonra Kyle ın meymenetsiz suratını görünce kopuverdik o ayrı :D onun dışında ne diyim işte alın oynayın ilk başta balon bi oyunmuş gibi gelcek ama değil[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 abi gerekli şeyler ne yane işlemci fln[hline]Ardenia UO Shard Bilmediğinize Yolculuk... Hiç Tahmin edemeyeceğiniz tehlikeler... Çok Yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar