Jester Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 ?? admin olarak mı[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Silthanas, 28 August 2003 22:52 tarihinde demiş ki: evet evet benim ki de bayagi uzun masturbasyon yapmakta zorlaniyorum...
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 evet saptı..neyse bende çıkıyorum..sorularını daha sonra yanıtlarım[hline]Yaşa Urza Yaşa..You Are The Chosen One
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 filmde yapmak da zor değil photoshop da da. ben ikisinde de yapabiliyorum. filmde yapmak için ulead media studio kullanıyorum internetten buldum ve çok kullanışlı,video paint sayesinde istediğiniz şeyleri ekleyebiliyorsunuz videoya. photoshopda lightsaber efekti için ve filmde nası yapılacağı için fan films.net gibi bişeydi galiba theforce netin sayfalarını karıştır bil format yiince site de gitti bilgisayarımdan[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 yaw beyler eger aranızda yapabılen varsa Chemical ile benim manyak bir duel in ortasında cekilmişl resmimiz var ama kılıclar gercek degıl sorun o işte :D yapabılen varsa onu versem edıtleyebılırmı baya guzel olur ben tek kılıc kullanıyom chemi is darth maul tıpıydı galıba :D[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 bana gönderin yapabilirim sanırım birşeyler..[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim?
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 ben yaparım...pmden ulaşabilirsin,tabii coldwind yapmadıysa...ayrıca beyler eğer bi tane yaptığımız küçük bi duelin editlenmiş halini görmek istiyorsanız pmden ulaşın bi şekilde yolliyim size[hline]: Abi kart uymuo takıorum your system is not support diyo
Öne çıkan mesajlar