Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 aha herkes duysun. evde tek oturuyorum şu anda. ama birisi bilg.e bağlanan kabloyu çekiyo. yane annicanıs gaipten bişiler dönüyo. bi beş dakka içinde benden haber alamazsanız hmm.. üzülün. (şimdi elimde bezbol sopası evi gezicem aman aman!!)[hline][i] qu est ce que c'est:"viande ne yaa?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 paranoyak insan[hline]Prena Online Community [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Hadi canım... Dikkatli ol nediyim :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 offfffffffffff........ kedin var mı? köpeğin var mı? hangi salak boştaki kabloyu çeker? açık kapı varmı ve kablo kapının altından mı geçiyo? ve bilg. ışığıı görüp hangi salak hala orda bulunabilir.. babanda veya annede veya kardeşlerinde veya sevgilinde evinin anahtarı var mı?[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Yakında kalp krizi geçiriyom hakkınızı helal edin diye topic açılacak...[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Bana da olur oyle cok muhtemelen hayaldir . durup dururken ayak sesleri falan duyuyorum ben (: saplar var bi de paranoyaklar kursak :P[hline]01110111 01110111 01110111 00101110 01100010 01100001 01111010 00101110 01100010 01110101 01101100 01110101 01101110 01110101 01110010 00101110 01100011 01101111 01101101 00100000 00111010 00101001 Burada ne mi yaziyor [b][i]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 said: TiReSiAs, 26 Şubat 2003 00:24 tarihinde demiş ki: offfffffffffff........ kedin var mı? köpeğin var mı? hangi salak boştaki kabloyu çeker? açık kapı varmı ve kablo kapının altından mı geçiyo? ve bilg. ışığıı görüp hangi salak hala orda bulunabilir.. babanda veya annede veya kardeşlerinde veya sevgilinde evinin anahtarı var mı?[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Sanırım sen biraz daha parnoyasın ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Sakin ol sen kıpırdama sen adresi ver bize biz şimdi Volfiyle gelip kurtarırız seni; ama kağpıyı kırarak giricez haberin olsun.[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 eheh haklı ama kedi yapmış.yannız nası bi hayvan bulunduğu odanın tavanından geçen kabloyu çekiyo annamadım walla. 8bu arada bende aranoyaklık da wardır biras.yürürken arada bi dönüp arkama bakarım)[hline][i] qu est ce que c'est:"viande ne yaa?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 hmm haber yok, tek parça halinde midir acaba duke?[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: emlamı yad aincirli biskrem rullaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 herkese teşekkürler ;)[hline][i] qu est ce que c'est:"viande ne yaa?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 said: Volfied, 26 Şubat 2003 00:24 tarihinde demiş ki: Yakında kalp krizi geçiriyom hakkınızı helal edin diye topic açılacak...[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu +1 sölemeye çalıştıımın paranoyalıkla alakası yoktu şimdi anlaşılmıştır sanırım...[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 ben direk fantai yapıp mum yakıp elimde gezibirim evin içinde =) ya da bizde beyaz uzun silikon sopa var onu geçiririm kafasına.[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 walla direk bezbol sopasına atladım ben de. üstüste ükü kere çekilince aha dedim nooluyo. ya nası tavana çıktı bu hayvan hala annamıorum.başka bi olmasın sakın? du iice bi geziim evi ben[hline][i] qu est ce que c'est:"viande ne yaa?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Ehehe :) Kalk krizi lol :lol:[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 ewt çünkü kendi görüşlerimiz geçiosa aynı cümleleri yazmaya üşenioruz... ayrıca bu laf direk banaysa (çünkü bu gece çok fazla kullandım) kesinlikle haklısın *no offense* çünkü gerçekten çok yoruldum bugün ve artık yazacak halim bile kalmadı.. son gücümü istklal marşın haksızlıkta harcadım.. neyse canını sıktıysam gerçekten sorry.. tekrarlıorum *no offense* *!geçer yatağına, bütün günün yorgunluğunu derin bir uykuyla gidermek planındadır.. ama sabahın köründe kalkıp işe gidecektir babasıunın yanına...*[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Nukem adam seni adam yerine koymuş ve şikayetini ciddiye alıp verdiği(?) rahatsızlıktan dolayı özür dilemiş ve bunu şaka olarak algılamaman için elinden geleni yapmış ama sen adamla dalga geçiyosun şimdi. Bu aralar çok insana sataşmaya başladın biraz silkin de kendine gel[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 bayramda bi tanıdık kedisini bize bırakmıştı çok yaramaz birşeydi bilgisayar masasının içine girmiş ben ışıkları kapatmış sesi açmış konsantre olmuş cs oynuyorum birşey mouse u tutan elime vurdu ödüm bokuma karıştı sonra klavyedeki etlime de vurdu bi baktım 5 cm lik aralıktan aha kedi ehehe gülmüştüm baya[hline]As he holds a single match in his fingers, we listen to his final words: "I'd rather burn than be held down,forced down.Freedom or fire !". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 olm benim arkadaşım böle olur işte paranoyak ol iyidir.[hline]you can't kill me 'cause im already InsiDe you! my potentIaL is nothing but zero.. come and free your hate !! .--.----..--.----.--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 said: Nukem_Verite, 26 Şubat 2003 00:31 tarihinde demiş ki: pepelekte yeni oluşan ve otu boku +1leyen tayfa ciddi bir tehlike oluşturmaya başladı farkındamısınız? +1[hline].... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 sıs len verite ben de eski tayfa geyiginden nefret ediorum ben kimseye sen yenisin dedim mi ama üyelrin %70 den fazlasından eskiyim..[hline]you can't kill me 'cause im already InsiDe you! my potentIaL is nothing but zero.. come and free your hate !! .--.----..--.----.--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 ohooo adam cevap yazana kadar öldü öldü dirildi :D[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 bunda haklısın gereksiz olmus nie kullanıldıgını annatalım biz de adam mesela ben nukem'e seni maymuna benzetiorum dersem lafımı soktuktan sonra direk bi *no offence* atarım.. gayet yerinde olur (nukem ciddiye alma bunu örnek için söledim)[hline]you can't kill me 'cause im already InsiDe you! my potentIaL is nothing but zero.. come and free your hate !! .--.----..--.----.--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 said: karpuz, 26 Şubat 2003 10:40 tarihinde demiş ki: said: Nukem_Verite, 26 Şubat 2003 00:31 tarihinde demiş ki: pepelekte yeni oluşan ve otu boku +1leyen tayfa ciddi bir tehlike oluşturmaya başladı farkındamısınız? +1[hline].... lol[hline]Join my army of the elves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 hırsızın işi gücü oyk kabloyumu çekcek evdeki. yannız bendede wardır paranoyaklık.küçükken evde yanlız başıma kalmıştımda halusinasyon görmüştüm. hatta şu yaşta bile bazne okuldan eve gelince evi bi kolaçan ediyorum yatak altlarına kadar biri warmı die[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar