Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

evde biri war!

Duke_Guybrush

Öne çıkan mesajlar

offfffffffffff........
kedin var mı?
köpeğin var mı?
hangi salak boştaki kabloyu çeker?
açık kapı varmı ve kablo kapının altından mı geçiyo?
ve bilg. ışığıı görüp hangi salak hala orda bulunabilir..
babanda veya annede veya kardeşlerinde veya sevgilinde evinin anahtarı var mı?[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK...
19.11.2002
Sosyal ağlarda paylaş

Bana da olur oyle cok muhtemelen hayaldir . durup dururken ayak sesleri falan duyuyorum ben (: saplar var bi de paranoyaklar kursak :P[hline]01110111 01110111 01110111 00101110 01100010 01100001 01111010 00101110 01100010 01110101 01101100 01110101 01101110 01110101 01110010 00101110 01100011 01101111 01101101 00100000 00111010 00101001
Burada ne mi yaziyor [b][i]?
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
said:
TiReSiAs, 26 Şubat 2003 00:24 tarihinde demiş ki:
offfffffffffff........
kedin var mı?
köpeğin var mı?
hangi salak boştaki kabloyu çeker?
açık kapı varmı ve kablo kapının altından mı geçiyo?
ve bilg. ışığıı görüp hangi salak hala orda bulunabilir..
babanda veya annede veya kardeşlerinde veya sevgilinde evinin anahtarı var mı?[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK...
19.11.2002

Sanırım sen biraz daha parnoyasın ;)[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Volfied, 26 Şubat 2003 00:24 tarihinde demiş ki:
Yakında kalp krizi geçiriyom hakkınızı helal edin diye topic açılacak...[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...

Bob Marley - Jammin'

Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu

+1
sölemeye çalıştıımın paranoyalıkla alakası yoktu şimdi anlaşılmıştır sanırım...[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK...
19.11.2002
Sosyal ağlarda paylaş

ewt çünkü kendi görüşlerimiz geçiosa aynı cümleleri yazmaya üşenioruz...
ayrıca bu laf direk banaysa (çünkü bu gece çok fazla kullandım) kesinlikle haklısın *no offense*
çünkü gerçekten çok yoruldum bugün ve artık yazacak halim bile kalmadı.. son gücümü istklal marşın haksızlıkta harcadım..
neyse canını sıktıysam gerçekten sorry.. tekrarlıorum *no offense*

*!geçer yatağına, bütün günün yorgunluğunu derin bir uykuyla gidermek planındadır.. ama sabahın köründe kalkıp işe gidecektir babasıunın yanına...*[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK...
19.11.2002
Sosyal ağlarda paylaş

Nukem adam seni adam yerine koymuş ve şikayetini ciddiye alıp verdiği(?) rahatsızlıktan dolayı özür dilemiş ve bunu şaka olarak algılamaman için elinden geleni yapmış ama sen adamla dalga geçiyosun şimdi. Bu aralar çok insana sataşmaya başladın biraz silkin de kendine gel[hline]Join Our Army.. OrcMasters
DivX Listem
Sosyal ağlarda paylaş

bayramda bi tanıdık kedisini bize bırakmıştı
çok yaramaz birşeydi
bilgisayar masasının içine girmiş
ben ışıkları kapatmış sesi açmış konsantre olmuş cs oynuyorum
birşey mouse u tutan elime vurdu ödüm bokuma karıştı
sonra klavyedeki etlime de vurdu
bi baktım 5 cm lik aralıktan aha kedi ehehe gülmüştüm baya[hline]As he holds a single match in his fingers, we listen to his final words:
"I'd rather burn than be held down,forced down.Freedom or fire !".
Sosyal ağlarda paylaş

sıs len verite ben de eski tayfa geyiginden nefret ediorum ben kimseye sen yenisin dedim mi ama üyelrin %70 den fazlasından eskiyim..[hline]you can't kill me 'cause im already InsiDe you!
my potentIaL is nothing but zero..
come and free your hate !!
.--.----..--.----.--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-.
Sosyal ağlarda paylaş

bunda haklısın gereksiz olmus nie kullanıldıgını annatalım biz de adam mesela ben nukem'e seni maymuna benzetiorum dersem lafımı soktuktan sonra direk bi *no offence* atarım.. gayet yerinde olur
(nukem ciddiye alma bunu örnek için söledim)[hline]you can't kill me 'cause im already InsiDe you!
my potentIaL is nothing but zero..
come and free your hate !!
.--.----..--.----.--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-.
Sosyal ağlarda paylaş

hırsızın işi gücü oyk kabloyumu çekcek evdeki.

yannız bendede wardır paranoyaklık.küçükken evde yanlız başıma kalmıştımda halusinasyon görmüştüm. hatta şu yaşta bile bazne okuldan eve gelince evi bi kolaçan ediyorum yatak altlarına kadar biri warmı die[hline]The Possession of anything begins in the mind

www.hayalkent.net/freestyle
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...