sabonis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 genelde doğru ama o yaptığı genelleme :) (çok ciddiyim doğru, bu forumdan bi apex var bildiğim hiper süper fenerli, başka yok)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 öyle deme be sabo penny ve şu yeni gelen hogict mi ne onun dışında öyle kötü biri yok bence apex süper biridir o ayrı...[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi, "O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi. Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek. Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 tamam fizban sakin...[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi, "O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi. Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek. Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 adam manyak ya. benim gibi frikik kullanıyor resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 öhöm... gs'nin her avrupa maçında gs'yi tuttuk bea. yazıklar olsun! said: LvL_Sabo, 02 September 2003 15:53 tarihinde demiş ki: genelde doğru ama o yaptığı genelleme :) (çok ciddiyim doğru, bu forumdan bi apex var bildiğim hiper süper fenerli, başka yok)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza [hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 o zaman melancholy'i de katalım hiperlerin arasına :) bu arada melancholy oynayacan mı halısahada, asların bazıları gelmiyo yedeklere yöneldik biz de[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 oh, rahatladım bir anda. sabo, diğer foruma yazdım.[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 pvh rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 kendi takımından oyuncular baraj kurmuşken onlardan birini şişlese çok gülerim ama ehueh...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 frikik deyince hami geliyor aklıma milli maçta 4-0 mı ne yenmiştik maçı, hami 30 metreden falan frikik kullanıcak, 10 metre kadar gerilmiş, koştu koştu koştu topa vurdu, karşı takımın oyuncularından biride topa müdehale etmek için hamiye doğru koşarak kaydı barajın yanından çıkıp top adamın ayağında patladı saptı falan, sonra bi baktık adam ayağa kalkamadı bidaha, sağlık görevlileri falan girdi, oyuncuyu değiştirdiler rofl[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 hami süperdi ya... penaltı atarken kaleciler tırsardı.[hline]Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker, Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer. Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i, Bedr'in aslanları ancak,bu kadar şanlı idi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 hami'nin gol yuzdesi pvh gibi degildi tabi ama adam sakatlama yuzdesi daha fazlaydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 hami nooldu ya, en son schalke'ye falan transfer olmuştu ? tabi şu anda oynamıyo da, nooldu ?[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 ankaragucundeydi en son duydugumda , ordan sonra ne oldu bilmiyorum sorunlari vardi takimla . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 spor yazarlıgı yapıodu en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 ahah kimse bilmiyo, bi efsane oldu adam. atlantis gibi bişe :P[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 ankaragücü'nden sonra birakti sanirim...[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Hami'nin penaltısını kurtaran tek bi kaleci gordum o da Rustu Kadıkoy'de kurtarmıstı (belki daha kurtaranda vardır bilemicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar