Tuor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Bu kullanıcı login olmuş. [Bu mesaj Tuor tarafından 05 September 2003 16:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesajı ben yazıyorum. Bilgisayarda biri login olup bırakmış ondan. Gecen gun dreamturkten bir host aldım almaz olaydım. Apache-ASP destekli onun için çalıştırmıyo normal asp yi 1. İkincisi SINIRSIZ iddiası var. KAÇIN SINIRSIZLARDAN!. Sınırsız olamaz çünkü 2. Üçüncüsü Teknik Destek Berbat. Özellikle Online olanı. Adama soru soruyorum ohoooooo umrunda değil. DÖrdüncüsü Telefon ile teknik destek. Adamlar 09.00-19.00 arası demiş 09.15 te arıyosun açan yok 18.32 de aradım yine açan yok. Adamlar saatlerine uymuyor. ICQ da hele adama bi ücret iadesi var mı de adamı imkanı yok konuşturamazsın. Oturup host paketi alıcam numarasına yattım. Adam tıkır tıkır konuştu. Ücret iadesi sordum. Sustu. Konuşma metni: turSHuCu 05.09.20 14:37 iyi günler ben bir host paketi alacaktım o konuda bilgi alabilir miyim DREAMTURK2 05.09.20 14:38 buyrun turSHuCu 05.09.20 14:39 mesela host paketimi aldıktan sonra iade edebiliyormuyum yani ücret iadesiyle beraber. Bir de sınırsız di değil mi? turSHuCu 05.09.20 14:39 ASP dediğiniz perl modülünde deniyor ne farkı diğer asp ile DREAMTURK2 05.09.20 14:40 bekleyin DREAMTURK2 05.09.20 14:42 bu konuda www.apache-asp.org adresinden bilgi alabilirisiniz turSHuCu 05.09.20 14:44 peki ücret iadesi konusu yani istediğim zaman kapatabilecekmiyim ? Yıllık ücret ödemeyi düşünüyorum. Olur da firmamız iflas ederse ücretimi iade edebilecekmi veya hostum istediğimi sağlayamazsa ücretimi geri alabilecekmiyim. Bence bir hostta ki en önemli şeylerden biri de odur. Eğer öyle bir şey mümkün olursa bir kaç host paketi alabilirim belki. turSHuCu 05.09.20 14:46 bu konuda bana garanti verebilir misiniz? DREAMTURK2 05.09.20 14:47 yıllık bedelimiz 14.95 dolardır. Bu fiyat kampanya fiyatımızdır. Kısa bir süre içindir. Sözleşmemizde bu konular detaylı olarak belirtilmiştir. turSHuCu 05.09.20 14:47 sözleşmenizin bir adresi var mı turSHuCu 05.09.20 14:47 okusam DREAMTURK2 05.09.20 14:48 olur internetten okuyabilirsiniz. turSHuCu 05.09.20 14:49 adresini verebilir misiniz DREAMTURK2 05.09.20 14:49 https://www.dreamturk.com/sozlesme.html turSHuCu 05.09.20 14:55 pek bişey anlayamıyorum sözleşmelerden de. Ücret iadesi konusunda neler söyleyebilirsiniz? turSHuCu 05.09.20 14:59 ya yapıyoruz diyin yada yapmıyoruz deyin. Bir şey deyin ama. Çünkü çok miktarda host paketi söz konusu. turSHuCu 05.09.20 15:01 sanırım dreamturk yanlış tercih olucak. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine dreamturk u düşünmüştüm. Fakat ücret iadesi konusunda bilgi vermiyorsunuz. Niçin? turSHuCu 05.09.20 15:17 DreamTurk? turSHuCu 05.09.20 15:21 Yazık 30 paket boşa gidicek. Turşu dükkanlarımızın her birine host paketi ve domain alacaktık başkasına gidecek demekki bayağı da attım turşu dükkanıymış peh! )))) Ne olur siz sakın dreamturk ten host alıp mağdur olmayın. Boşu boşuna yıllık ücreti verdik geri de alamıyoruz...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 " Sınırsızında Bir Sınırı Vardır "[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 valla bu profocio da sinirsiz destek varmis, bonepart gecenin ucunde Eno yu arayip kufrediyomus, Berk de arayip sinemada kiz arkadasiylayken rahatsiz ediyomus ehe boole de sinirsiz destek olur iste[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 volfi yazmasana sağa sola o bize özel hizmetti ama profocio gerçkten ii hgizmet usnuyo geen gün içimde kaldı baktm site tıkır tıkır çalışıyo enoya attığım mesaj " site niye bu kadar iyi çalışıyo çabuk söyle niye çalışıyo niye bozulmadııııı"[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Merhabalar Volfi: Çok dengesiz zamanlarda yakaladı berk beni birkaç ay önce. :) Son 2 aydır falan beceremiyor ama eheh Berk: Olm, özel hayatımı neden teşhir ediyorsun ki? :) Nukemin durumu: Nukem, Profocio'nun çalışan bir elemanı, ortağı vs si değil. Satış konusunda yardımcı olan bir arkadaş. Bir nevi satış temsilcisi/müşteri temsilcisi. Artık nasıl tabir ediliyorsa. Yaptıgı satışlardan belli bir pay alıyor. :) Dreamturk un söyledikleri de, bir hayalden öte değil zaten :)[hline]Profocio Hosting [Bu mesaj Eno tarafından 05 September 2003 18:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 abi profocionun kral olduğunu biliyorus. Eno ile de gorusuyoruz zaten. Merak etmeyin size gecicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar