Fatal_War Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Size bir sorum var ben bir menu yapıcam ama yapamadım olay şu butona basınca yukarda ekranda o sayı yazıcak ama olay şöyle mesala 1 bastım sonra 3 bastım ne ye bastıysam onu orada yazıcak olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unholy_Messiah Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 ONBUTTON=1 src.message ben birinci butona bastim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fatal_War Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 yaa çok komiksin beee *gülmekten altına sıçar ve cafeyi boka bogar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 bir dialog içine yazdiracaksaniz ONBUTTON=1 src.tag.sayi1 1 src.dialog d_hede şeklinde yaparsin ve dialog u hazırlarken o alana value olarak == 1 ise 1 yaptirirsin değilse bos bırakir numarayi yazdirmak için. sanirim bir pin uygulamasi gibi bir şey? keylog a karşi ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fatal_War Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 rica etsem dialogu yazarmısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar