legandary Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim bu oyunu ilk defa 5 gün önce aldım ve yeni yeni alışmaya başladım 1)internetten oynamak için ne yapmalıyız ben battlenete tıklıyorum hata veriyo 2)mesela bir ordu topladık 10 kişilik bunlara bir numara verip o numaraya bastığımızda kontrol etmemiz mümkünmü age of taki gibi 3)sizce en ideal ırk hangisi ve hangi herosu sorularım teker teker cevaplarsanız çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 1- eğer cdn orjinal deilse battlenetten oynayamassın 2- dediğini yapabiliosun 3- bnm favori ırkım ne ve okçu bi ırk oldukları için de en gereklsi priestes ama market bulunan maplerde gidip bi kaç pipe of insight alırım diosan ozman ne hero istersen çıkar aslında her heronun kendine göre çok ii auraları ve büyüleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 pandaren brewmaster süper bir herodur.. tavsiye edeirm. ylanzı tavern li maplerd eoynamya dikkat Et :D[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar