jankis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 bugün gittim müthiş filmdi .. gerçekleri yüzümüze böylesine vuran filmlere az rastlanıyo bu zamanlarda (tanrıkent vardı bi de ..) başrol oyuncusunun performansı harika filmin çoğu yerinde sıkıntı çektim acı gerçekleri gördüğümden dolayı .. kızın 2.fuhuşundan falan sora da gözümden yaş geldi filmin başlangıcı ve sonundaki rammstein'ın "mein herz brennt" i beni mest etmeye yetti .. UYARI: bu filmi herkes kaldıramaz 8,5/10[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 bu film görülmeli arkadaşlar .. koca forumda kimse gitmediyse yazık[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 ben de kesin izlemeyi düşünüyorum.[hline]Erkan baba günün birinde demiş ki: "Bil Mukabele" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Dün izledim, gerçekten müthiş bir filmdi. Sex ticaretinin nasıl bir olay olduğunu çok sade ama bir o kadar da çarpıcı bir şekilde anlatan bir film. Bir de başrol oyuncusu Oksana Akinshina'nın güzelliği ve masumiyeti devreye girince duygulanmadan ve hayatının baharındaki bir kızın hunharca kullanılmasına isyan edemeden duramıyorsunuz. Filmin belki de en güzel yanı erotizmin rahat rahat içine bir şekilde konulabileceği bir konusu olduğu halde böyle bir yola asla gitmemiş olması. Filmin görünütüsü, kurgusu güzel olmasına rağmen, kamera çekimleri biraz amatör gibi geldi. Müzik konusunda ise Jankis, sana katılmıyorum. Müzikler berbat olmuş. Film bir başladı, ben dedim nooluyor adamın teki böğürüyor yanlış filme mi girdim diye düşündüm, trajedi filmine böğürmeli müzik gitmez, gitmemiş de, mümkünse müzikleri duymadan izleyin filmi... (Bu arada Oksana harbi çok güzel bir kız :utaniem: ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 izlemek lazım diyosun yani ? hmm.. *! telefon rehberini karıştırmaya başlar *[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 istanbul anadoluda rexx'de oynuyor. cep sinemasında, önlerden bilet alın[hline]Erkan baba günün birinde demiş ki: "Bil Mukabele" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 hmm..yarın bi gideyim bari filme..tanrıkent süperdi..bakalım bu nasıl..bu arada paticikten gelen varsa yarın buluşalım[hline]Yaşa Urza Yaşa..You Are The Chosen One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 yaaaa.... o kız benimle yaşıtmış[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki: ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. (şu anda 28 sayfa) [b]frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 said: Androner, 31 August 2003 12:58 tarihinde demiş ki: Müzik konusunda ise Jankis, sana katılmıyorum. Müzikler berbat olmuş. ya yapma ya .. filme konsantre olmamın en büyük etkenlerinden biri oldu rammstein - mein herrz brennt süper gitmiş kesinlikle .. hele flashback yapılmış o daha bi deli kıza gelince, 85 li olsa gerek .. saçlarını garip garip kestiği yer hariç gerçekten çok duru ve doğal bi güzelliği var. gece klübündeki halini beğenmedim mesela bu ise 2.filmiymiş harika bi yetenek[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 87 liymiş[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki: ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. (şu anda 28 sayfa) [b]frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Evet bi tatlılığı var :D En azından Swimming Pool'daki Ludivine Sagnier'den daha tatlı.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 jankis, zevk meselesi... söyliyecek bir şeyim yok, ama fikrim değişmedi. dvd'si gelsin alcam, bu arada yeni bir film daha çekiyor, o da gelsin izleriz (tamam, abarttım :utaniem: )[hline]Erkan baba günün birinde demiş ki: "Bil Mukabele" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 said: Catscratch, 02 September 2003 14:58 tarihinde demiş ki: Evet bi tatlılığı var :D En azından Swimming Pool'daki Ludivine Sagnier'den daha tatlı.[hline]This Cat Scratches Free. ama ondan taş deil ehue[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 yaw, hiçbiryerde resmini bulamadım hınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....[hline]Erkan baba günün birinde demiş ki: "Bil Mukabele" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar