Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cold Zero Ve Tony Hawks 4


RamsesII

Öne çıkan mesajlar

tony hawk 4 ün demosuun bayağı oynadım o bile yetti. Oyun çok zevkli. Asıl oynadığım (hala oynuyom) cold zero değişik bir oyun. 3 boyutlu günümzde geçen commandos desem anca yerini tutaar. Ama görevler ve silahları görünce sankim tek bir adamla jagged allience oynuyomuşum gibi geldi. (çok severim jagged i)
Oyunda silah çeşitliliği süper başta cs eki bütün silahlar var. üzerine tonla da silah var. artı bunları modifiye etmek için susturucu dürbün ekstra şarjör de var.
Bir de karakterinin skilleri felan var her bölüm xp alıyon sonra puan dağtıyon.
E bu kadar silah va commandos ile alakası ne diyercen.
Oyunda ne kadar az adam öldürürsen o kadar çok xp alıyon. Adamları öldürmemek için bayıltmak zorundasın bu da diplerine girmeni gerektiriyor. Bu kısmı commandos takinden bile zor çünkü düşmanların commandostaki gibi bir script dahilinde hareket etmiyorlar. Aksine random olarak harket edebiliyorlar ve arkalarından yalaşmadığın sürece (örneğin yanlardan) seni görebliyorlar.
Oyunun ilk 3 bölümünü hiç adam öldürmeden geçtim sonra o kadar çok skill point geldi ki 2 skilimi tavan yaptım. Sonrasında ise ramboculuk oynuyom :)[hline]NO PAIN NO GAIN
icq:108382340


Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...