vaperon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Kız arkadaşından hafif sıkılmış ve kendine biraz zaman ayırmak isteyen biri
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Pasta said: sevmem cok tiksinc bi herif.
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 çemçük diğeri de yalaklık yaparak hostes olmuş bi minyon.
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 burada bi parantez açmak istiyorum. başlığı açan kişi yanlış açmış, "ey alttaki, beni nasıl tanırsın?" demesi gerek. of ters anladım ben.
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 o beraber yaptigimiz ingilizce cevirisi hala aklimdan cikmiyor. ne feciydi.
balon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 İyi kız ya bu, bildiğin iyi işte. [spo]o çeviriyi de şimdiki ÖSYM başkanı Ali Demir'in dersine yetiştiriyodum. Fabrikaya gittik sunum yaptık bi de onları. Rezaleti düşün artık =) Gene BA verdi iyi niyetinden. 2 dönem matematik aldım bi türlü veremedim o dersi verdim.[/spo]
Öne çıkan mesajlar