Anelor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 eski sevgilimle cikiyormus simdi bulsam agzini yuzunu
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ana tarafi vanliymis, babasi portekizli
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Anelor said: eski sevgilimle cikiyormus simdi bulsam agzini yuzunu her türlü kapışırız sdfsdfsd
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Helcaraxe said: Anelor said: eski sevgilimle cikiyormus simdi bulsam agzini yuzunu her türlü kapışırız sdfsdfsd lan yoksa... senin adin mert mi?
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Anelor said: Helcaraxe said: Anelor said: eski sevgilimle cikiyormus simdi bulsam agzini yuzunu her türlü kapışırız sdfsdfsd lan yoksa... senin adin mert mi? erkut erkut dediler sen omusun lan!?!?
dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 bana kötü laflar yazan herkes ölsün asfsadk
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Helcaraxe said: Anelor said: Helcaraxe said: Anelor said: eski sevgilimle cikiyormus simdi bulsam agzini yuzunu her türlü kapışırız sdfsdfsd lan yoksa... senin adin mert mi? erkut erkut dediler sen omusun lan!?!? ahahaha olum ben o kizi varya neyse
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Anelor said: Helcaraxe said: Anelor said: Helcaraxe said: Anelor said: eski sevgilimle cikiyormus simdi bulsam agzini yuzunu her türlü kapışırız sdfsdfsd lan yoksa... senin adin mert mi? erkut erkut dediler sen omusun lan!?!? ahahaha olum ben o kizi varya neyse ne zaman didiiim hacıııı ?
dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 oha siz ikiniz o çocuklar mısınız
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Helcaraxe said: Anelor said: Helcaraxe said: Anelor said: Helcaraxe said: Anelor said: eski sevgilimle cikiyormus simdi bulsam agzini yuzunu her türlü kapışırız sdfsdfsd lan yoksa... senin adin mert mi? erkut erkut dediler sen omusun lan!?!? ahahaha olum ben o kizi varya neyse ne zaman didiiim hacıııı ? hocam bence duralim piramitten bani verecekler
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 haci diyince tutamadim kendimi hocam dedim
Öne çıkan mesajlar