irin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 selams irincan benss..artık tanısmak istemior eminim.
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 oh, pardon dostum. seni o lanet beyazlardan birisi sandım.
irin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 kavun getirior niki gozumun onune. böylede devrik cumle olmaz
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 patipet moderatörü, evcil hayvanı var o zaman ve o hayvan kesinlikle kedi. evet, kedi. ama kedi görgüsüzdür... yada hunhar mıydı neydi lan. kedi... hmm. herneyse, hayvan dediğin köpek balığı, kaplan, deve bilemedin lama gibi olur. kedi ne ki, kedi?. kolunu, bacağını tırmalamaktan başka ne yapıyorlar? bilemedin köpek al de mi, en azından sadık, kedi ilk fırsatta satar gider, totoştur kediler. DAMN U CATS! edit; hey seni lanet araya giren moderatör parçası, ÇIKIŞARI! O POSTUN YERİ İÇİN GAPIŞALIM. ÇIKH!
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 "mesaj yazıcaksın demişlerdi.. kolay olur demişlerdi.. eğlenirsin demişlerdi.. şimdi halime bak! lanet olası zencilerin popolarına tekme basıyorum! zor değil ha? zor değilmiş!" John McClane mode on
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 dasaaa!!! çılgın karate tekmecisi gibi geliyosun abi bana:D
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 SENİ LANE... hey, bir saniye, beni garbage dayken banlayamazsın de mi? de? huh? edit;ahh... tanrım, neden ben.
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 bak dostum dasaaya saldırmalıyız onun çirkin lanet olası beyaz bacaklarından çıkan tekmeleri durdurmak için ulu bob marley dumanı üfleyebiliriz o zaman kafası dönüp zencileşir ve oda otobüs dövebilir
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 ah dostum, hala bu lanet olasıca x ışınlarından mahrum beyaz ucubelerin bize bulaşacak cesareti nerden bulduklarını anlayabilmiş değilim, biz üstünüz dostum, biz üstünüz!. bunu görebilmek için pantolonlarının içine bakmaları yeticekken, nasıl, ama nasıl hala bizimle sidik yarıştırabiliyorlar, lanet beyazlar.
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 kedi geliyor aklıma amaçsızca. kedi. lanet. =_=
Charsi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ilaç ismi gibi bişi İstanbuldan Bağyan Arkadaş Arıyorum
malik Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 charsi neydi ya .bi şey adıydı ama .unuttum
Öne çıkan mesajlar