Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

alttaki beni nasıl tanırsın ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
patipet moderatörü, evcil hayvanı var o zaman ve o hayvan kesinlikle kedi. evet, kedi. ama kedi görgüsüzdür...
yada hunhar mıydı
neydi lan.
kedi...
hmm.
herneyse, hayvan dediğin köpek balığı, kaplan, deve bilemedin lama gibi olur. kedi ne ki, kedi?. kolunu, bacağını tırmalamaktan başka ne yapıyorlar?
bilemedin köpek al de mi, en azından sadık, kedi ilk fırsatta satar gider, totoştur kediler.

DAMN U CATS!

edit; hey seni lanet araya giren moderatör parçası, ÇIKIŞARI! O POSTUN YERİ İÇİN GAPIŞALIM. ÇIKH!
Mesaj tarihi:
"mesaj yazıcaksın demişlerdi.. kolay olur demişlerdi.. eğlenirsin demişlerdi.. şimdi halime bak! lanet olası zencilerin popolarına tekme basıyorum! zor değil ha? zor değilmiş!"

John McClane mode on
Mesaj tarihi:
bak dostum dasaaya saldırmalıyız onun çirkin lanet olası beyaz bacaklarından çıkan tekmeleri durdurmak için ulu bob marley dumanı üfleyebiliriz o zaman kafası dönüp zencileşir ve oda otobüs dövebilir
Mesaj tarihi:
ah dostum, hala bu lanet olasıca x ışınlarından mahrum beyaz ucubelerin bize bulaşacak cesareti nerden bulduklarını anlayabilmiş değilim, biz üstünüz dostum, biz üstünüz!. bunu görebilmek için pantolonlarının içine bakmaları yeticekken, nasıl, ama nasıl hala bizimle sidik yarıştırabiliyorlar, lanet beyazlar.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...