Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

alttaki beni nasıl tanırsın ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
@Zopik Bak senin ile muhattap olucak kadar düşmedim tamam mı siber laf yapmak kral olmak çok kolay PC ile kanka olmakta umarım bunun farkındasındır nedendir bilmiyorum ama muhalefetliktir gidiyor sende.Bazı şeylerin farkına varmak lazım artık tamam mı dostum sana hala dostum diyorum çünkü halini anladım ben değişik bir boyuttan bakıyorum sana ve fark edebiliyorumda.Umarım kısa zamanda aşarsın anlarsın bazı şeyleri.Senin gibi insanları çok tanıdım bizde zamanında yaptık böyle şeyler haa yanlış anlama ben 18 yaşındayım belki sen daha büyük olabilirsin onu bilemem ama emin ol gerçekten yaş ile hayatla sevişilmiyor.Hakaret ettin bana ben sana etmiyorum neden biliyor musun hakaret basit insanların işidir umarım ileride basitleşmekten çıkarsın...
Mesaj tarihi:
kimseye bişey ettiğimiz dediğimiz yok normalde. gelip gamze özçelik vidyolu telefon diye 10 konu açmıyorsa, daha yazmaya başladığı ilk anda hayvansınız denyosunuz allah belanızı versin demiyorsa, durup dururken gelipte sataşmıyorsa niye kurcalayalım hem milletin hemde kendimizin keyfini kaçıralım. manyahmıyız.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...