khalad Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 redogski ile ilişkisini önce itiraf sonra berteraf etmeye çalışan kişi yok yok takılma kişisi :)
khalad Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 yannış oldu @gero: gayderili @reddog: artıh gaylordların tescillisi [ Mesaj 08 Mart 2006, Çarşamba - 19:49 tarihinde, khalad tarafından güncellenmiştir ]
malik Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 huvvvvvv sevdim ben bunu bak.. gaylorduz özgürüz gıııraaaaalızzzz.. (slogan) tamam kabul ettim gaylordum. idare ediorum gayleri. ama şahsen beni karıştırmayın iş başka aşk başka başka şeler başka. işimiz gaylordluk olaiblir ama biz de insanız duygularımız var bayanlardan hoşlanıoruz 100 kiloyuz göbekliyizi. kızlar şirin diolar. yakışıklıyız yani ne die gay olayım dimi? dimi la:)
malik Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ulan ayıracanız işi arkadaşlıktan dellendirmeyin gelir oraya hepinizi tatmin ederim:)
khalad Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 40 kere gaylord dedik sonunda üzerinde işe yaradı kişisi :)
Öne çıkan mesajlar