Geronimo Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 beyaz kedisi war bard's song sewiyo bu kadar kişisi.. güldüm:)
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bulutlardan beyaz, gökyüzünden mavi aldım ... denizlerden sonsuzluk, gözlerinden umut aldım ... yıldızlardan ışık, kuşlardan haber aldım ... şanssızlığım beni buldu gene ben bu sözleri sana yazdım... gecelerden yalnızlık, sokaklardan umut aldım sensizliğim arttı, senden cesaret aldım gözlerinden ışık, karanlıktan korku aldım uykusuzluk beni vurdu bu gece ben bu sözleri bize yazdım ... göz yaşlarımdan şarkı, damlayan yaşlarla sana söz yazdım ben bu satırları sana yazdım, sana yazdım ... ağaçlardan esen rüzgar, uzaktan gelen sesi bana yazdı kalbim gelen sesi sana yazdım ... ben bu sözleri sana yazdım ...
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 sende kilic ve civcivsin bisi diozmu kissi
Razu Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 sureklı neden bu soruyu soruyon dıyen kısı.
urmesque Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ısrarla sorup sonrada ii be öl o zaman dien kişi
Öne çıkan mesajlar