porsuk Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 bizim yaşadığımız şehirde oyle bi alt yapı varki dehşet bırakın yağmur yağmasını kar yağmasını geçen gün karsı komşu caddeye 2 kova su döktü ne elektrik kaldı ne adsl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Bakın, gerçekten Telekom'un dediği gibi sorun çözülmüş olabilir (geçici olarak da olsa) ama bu biz WoW oyuncularını memnun etmeye yeterli değil. Çünkü Yunanistan üzerinden kiralanan hat uydu tabanlı, dolayısıyla Avrupa sunucularına ve sitelerine girerken 'spike' dediğimiz anlık -ya da uzun süreli- kesintiler oluyor. Yoksa gerçekten bağlantı sınırı bilmem kaç GB'a çıkmış olabilir. Umarım sorun uzun sürmez. Az önce girdim oyuna, 2dk sonra tekrar dışarıdaydım, haftasonu ve raidler yaklaşıyor ve şu sınavsız dönemde hiçbirini kaçırmak istemiyorum :|. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 az önce tekrar aradım, adama diyorumki sorun ankara geçişinde 2 loss var gelen cevap "biliyoruz efendim sorun yurtdışı çıkışlarında." ben istanbul ankara arasında (ip numarasını vererek söylüyorum) dedikçe sorun bizden kaynaklanıyo çanakkaledeki kablolar onarılcak diye diretti en sonunda dayanamadım kapadım telefonu. hem inanılmaz yüksek fiyattan hizmet veriyolar (veremiyolar) hemde destek hattındaki insanlar aşırı bilgisiz. papağan gibi onlara söyleneni tekrarlıyolar. dayım belçikada 2mbps bağlantıya 6 euro diye pahalı diyip almıyo ve şu rezilliğe bakın :/ edit: euro işareti çıkmıyo :) [ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 22:12 tarihinde, Pasha tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armada Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Olayın uydu vs ile alakası yok kablo'da aynı yurtdışı çıkışını kullanıyo ama onlarda niye sorun yok çünkü özel şirket anında ayarlıyolar routerları ve böyle sorun olmuyo biz iste telekomda çalışan 2 yarım akıllı mühendisin keyfiyini bekliyoruz.Mümkün olduğu kadar 444 0 375 telefon yağmuruna tutarsak sorun çözülücektir kanaatindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 yalnız sadece ankarada deil istanbul avrupa yakasındada büğyük bi problem var (dier yakadaki hain kardeşimde yok bastı geçti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 allah belasını versin boyle işin türk toplumu bunu haketmedi hiç birzaman boyle telekom olmaz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 merhaba, ben cemal size katılıyorum saygılar&sevgiler&iyi oyunlar&iyi akşamlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 kablo neyın kopmus.Israil'lilerde aynı sorunu yasıomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Hehe Cemal arkadaşın bulaşmadığı bir burası kalmıştı, selam dostum ^^. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 al işte abi herkeze başka türlü konusuyolar gecen gün biz telefon ettik adamın verdiği cevaba bak köyün muhtarı kingkong u getirmiş çocuklar gülsün diye kingkong unda ayakları kablolara takılmıs o yüzden adsl biraz arızalı olaya bak ya cevaba bak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 onun anasını king kong götürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 yok abi şaka biyana 3 gündür harbiden olay çok kötü pingler cok yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Arızalanan fiberoptik kablo problem. Bugün tamir edildiğini açıkladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 edilmemiştir ya bak görürsünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Bence edilmedi, FW serverındayim ve yarım saat önce bwl raid'inden çıktım. 1.5k dan aşağıda değil ve 11k ya kadar da yol alıyor ms ne yazıkki. Oynamak isteyipte böle çaresiz kalmak ne kötü, millet 400ms le lagliyorum derken... Valhar-Decerto-Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 adamın birine sordum latency kaç 53 dedi benimkine baktım +2500 delirmiyimde napim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Bu türk ırkının problemi telekomun yönetim şeklinin değil herşey günlük düşünülüyor kablo kopuyor bilmem kaç gb bağlantı kaybı oluyor sonra tamir ediliyor yola devam ediliyor sonra günü kurtardık oluyor ama birisi çıkıp akıl edipte lan bu bilmem kaç olan yurt dışı çıkışlarını daha da yükseltelim yada çözüm yolları bulalım demiyor o yüzden git gel her zaman aynı problemler şahsen bağlantımda sorun yaşadığım zaman artık hiç şaşırmıyorum çünkü biliyorumki oralarda bir yerde köpek balıkları kablo koparıyor ve yine telekom bizi yunanistana uydu aracılığı ile aktarıyor Kısaca 3 dönüm bostan yan gel osman T.C. her alanında bu geçerli. [ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 00:23 tarihinde, Lind3r0th tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armada Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Qui : acaba sölediğin kablo ne kablosu 2 gün evvelde bi kablonun tamir edildiği herşeyin düzgün çalıştığı açıklandı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 valla bende 2 gündür lag yok beyler düzeldi heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 yok kalmadı bende yemyeşil şerit insana huzur veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 eh şu an 150 msle oynuyorum çok rahat da sabah 10-11 gibi başlıyo gece 12ye kadar yine aynı lag var. geceleri oynayabiliyoruz sadece adam gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smthrill Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Dün yeni guildimle mcye girdim.MTyim adamlar beni denicekler fakat öyle bir lag varki 5 saniye donyor filan.guildde uzun süre kalmamız telekoma kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 hala berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kucukti Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Abi ben dellencem nedir bu ya. Bi bende mi bole kimsenin sesi cikmio.Disconnect oluyorum latency 200 den baslio 5k ya cikio nedir bu be yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xantia Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Malesef birkaç gün daha dayanacakmışız .bu kablolar yüzünden uyku düzenimiz bozuldu işe yarı uyuyarak gidiyorum . Geceleri saat 11-12 den sonra ping normale dönüyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar