Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu ne lagtir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mantalite herzaman aynı telekomda .. modmeinize reset atın , bizde problem gotunmuyor wirus taraması yapın... para veriyosun rezil oluyosun vermiyosun rezil oluyorsun.. hey gidi teknoloji özürlüsü ülkem gelecek nesil seni bunlar bekliyor köhneleşmiş örümcek tutmuş ağ bağlantıları 256k adsl bağlantıları, her an nemden kopabilicek kablolar , bunları düşün ve ne yapmak istediğine karar ver. yeni nesilmi olacaksın yoksa ağ tutmuş gib teknolojinin kölesimi ?

merhaba dünya burası teknoloji özürlüsü türkiye..
Mesaj tarihi:
arkadaşlar hep beraber dsl bağlantılarımızı 1 ay süreyle kapatalım ve sosyal yaşama atılalım ne dersiniz? dışarda bissürü güzel kız, pekçok mekan ve geçmemiz gereken dersler var? hadi ha ne dersiniz ha? iyi fikir bence. günlerini gösterelim onlara!
Mesaj tarihi:
off gerçekten durum bgn vahim, bgn bi quest için ubrs yapayım dedim ben d/c olup 100 kere girip çıkana kadar bnm için gereken bossu çoktan geçmişler.
Mesaj tarihi:
ya 1 gün boş kaldım ondada net gitti hoş valla hemde server kalabalık olmadıgından rahat rahat takılıcaktım ama bi bokluk vardı zaten sabah 125 130 pingle oynuyordum acayip keyifliyfim vay be tam da gününe denk geldi derken dagıldı net .
Mesaj tarihi:
saat 12 gibi duzelir die umuyorum :-/

edit : 16k oldu -_-
edit edit: 17.8k -____-
edit edit edit: 19.7k -___________-

[ mesaj 16 şubat 2006, perşembe - 18:57 tarihinde, genjuroxxx tarafından güncellenmiştir]

[ mesaj 16 şubat 2006, perşembe - 18:58 tarihinde, genjuroxxx tarafından güncellenmiştir]

[ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 18:58 tarihinde, GenjuroXXX tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
yok artık wow u bıraktırcaklar o olcak. oyuna giriyorum hiçbirşey yapamıyorum. arada milletten mesaj geliyor yazıyorum hiçbirşey gitmiyor bekle bekle birşey yok. öf vallahi bıktırdı
Mesaj tarihi:
müşteri hizmetleriyle geçen konuşma...

"net saat 15.00'e kadar cok iyidi sonra cok yavaşladı."

"evet bakım ile ilgili, türkiye çapında bakım var"

"saat 15.00'e kadar bakım yapmıyormusunuz?"

"bilemicem efendim"

"peki bakım ne zaman biter?"

"bilemicem efendim"

"verdiğiniz hizmet 99 ytl'ye değermi?"

"bilemicem efendim"....
  • Yeni Oluştur...