Tssunami Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 mantalite herzaman aynı telekomda .. modmeinize reset atın , bizde problem gotunmuyor wirus taraması yapın... para veriyosun rezil oluyosun vermiyosun rezil oluyorsun.. hey gidi teknoloji özürlüsü ülkem gelecek nesil seni bunlar bekliyor köhneleşmiş örümcek tutmuş ağ bağlantıları 256k adsl bağlantıları, her an nemden kopabilicek kablolar , bunları düşün ve ne yapmak istediğine karar ver. yeni nesilmi olacaksın yoksa ağ tutmuş gib teknolojinin kölesimi ? merhaba dünya burası teknoloji özürlüsü türkiye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 off ya off yetti be sıkıldım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 arkadaşlar hep beraber dsl bağlantılarımızı 1 ay süreyle kapatalım ve sosyal yaşama atılalım ne dersiniz? dışarda bissürü güzel kız, pekçok mekan ve geçmemiz gereken dersler var? hadi ha ne dersiniz ha? iyi fikir bence. günlerini gösterelim onlara! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 evet evet aslında neden olmasın yapabiliriz bunu.... ama hayır bu gece yarın ve ertesi gün ve ertesi gün ve ertesi gün ve ertesi gün raidim var... hmmm :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 şu an oyuna girmeye korkuyorum, acı gerçekle yüzleşmemek için :p. ama netin 'vahim' halinden olacakları kestiriyor gibiyim (min 2k ping =)). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 off gerçekten durum bgn vahim, bgn bi quest için ubrs yapayım dedim ben d/c olup 100 kere girip çıkana kadar bnm için gereken bossu çoktan geçmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ya ben ne zaman hasta olsam boyle oluyor, evde kalmaya hasretim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 10k latency ile takiliom varmi daha iddalisi :p? derken 12k oldu xd [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 18:45 tarihinde, GenjuroXXX tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 13k idi bnm 1-2 saat önce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ooo sende iyimissin baya xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 kafayı yicem msn ede girmio bu satte dışardada yapcak bibok yok kaldık böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ahahah aynı şeyleri bende düşünüom wayne, harbiden kaldık ortada bgn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yarım saattir 1.9.1 patchini indirmeye çalışıyorum azimliyim başarıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 onun gıcıgı bana, evde kalıcagım her gün mü boyle patlar bi net! cıldırıciğim elimde değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 lol gectim heso 13.5k guluyoz aglanicak halimize.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 offf şimdi dışarı çıkıcak bi arkadaş lazım, raidler yalan oldu bu akşam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ya 1 gün boş kaldım ondada net gitti hoş valla hemde server kalabalık olmadıgından rahat rahat takılıcaktım ama bi bokluk vardı zaten sabah 125 130 pingle oynuyordum acayip keyifliyfim vay be tam da gününe denk geldi derken dagıldı net . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 saat 12 gibi duzelir die umuyorum :-/ edit : 16k oldu -_- edit edit: 17.8k -____- edit edit edit: 19.7k -___________- [ mesaj 16 şubat 2006, perşembe - 18:57 tarihinde, genjuroxxx tarafından güncellenmiştir] [ mesaj 16 şubat 2006, perşembe - 18:58 tarihinde, genjuroxxx tarafından güncellenmiştir] [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 18:58 tarihinde, GenjuroXXX tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 login olmam 5 dakka sürüyo be eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 1.9.1'i indirdim on dakkadır 1.9.2'yi indirmeye çalışıyorum 5 dakka sonra raid başlıyo azimliyim başarıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yok artık wow u bıraktırcaklar o olcak. oyuna giriyorum hiçbirşey yapamıyorum. arada milletten mesaj geliyor yazıyorum hiçbirşey gitmiyor bekle bekle birşey yok. öf vallahi bıktırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwish Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 kardeşim girioruzda 1 dakka geçmeden dc oyun load edemior bile insanlar unkown entity felan :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Oyuna girip, karakterimi seçip, addonları yükleyip, kanallara girene kadar bizimkiler Taerar ve Lethon'u kesti, tabi kol saati aldım bende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwish Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aililath Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 müşteri hizmetleriyle geçen konuşma... "net saat 15.00'e kadar cok iyidi sonra cok yavaşladı." "evet bakım ile ilgili, türkiye çapında bakım var" "saat 15.00'e kadar bakım yapmıyormusunuz?" "bilemicem efendim" "peki bakım ne zaman biter?" "bilemicem efendim" "verdiğiniz hizmet 99 ytl'ye değermi?" "bilemicem efendim".... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar