Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu ne lagtir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bwl ortasında bir anda 15k latency e çıkıp oyundan düşmekten raidi sıkıntıya sokmaktan bıktım, düzelmezse bu durum büyük ihtimalle ara vericeğim oyuna
Mesaj tarihi:
wispy, birşey soracaktım. bu bwl içinde özellikle razorgore'un odasında ve telekomdan kaynaklanan sorun başlamadan önce yine böyle lag oluyor muydu? bir de bulunduğun il ve bağlantı hızını öğrenebilirsem çok sevinirim =).

2-3 ay önce ilk bwl denemelerimiz sırasında da aşırı yüksek lag oluyordu fakat blizzard bir ara 'o sorun artık düzeldi' filan deyince umutlanmıştım. şimdi tekrar görünce kıllandım biraz :p.
Mesaj tarihi:
hmm
telekomdan kaynaklanan sorundan önce razorgore da bazen 2k latency ye çıktığı oluyordu, fakat nasıl oldu bilmiyorum düzeldi işte. bağlantı üniversitenin sağladığı bağlantı 10 mbs çıkıyor hız testlerinde.
bugün vael de 2-3 kere disconnect oldum çok kötü hissettim debuffı yiyip te raid e zarar vericeğim diye, neyse korktuğum olmadı. 9% dayız umarım yarın sorunsuz geçer de alırız vaeli tt de üzerine düşen görevi yapsın artık..
Mesaj tarihi:
oyuna 2k latency ile giriyorum ve 5dk sonra falan 10k ya kadar yükseliyor. bahsettiğiniz konu bendeki durum yani dimi? yoksa ben de mi bi problem var?
Mesaj tarihi:
hay ben böyle işin be yeni char açtık arkadaşlarla tam bg yapmaya bşladık daha yeni scout olduk oda gidecek batan kas bide çok üst ranklerde olanları düşününün ben scouta bile üzülüyorum.
Mesaj tarihi:
ya gerçekten 600-700 ms ye razıyım bu sorun çözülene kadar pvp yapmam olur biter. ama lag spike a girmek, oyundan düşmek pve ye çok kötü oluyor be abi..

bu arada giremiyorum şu an wow a news sayfası açılmıyor, connecting de takılıyor, bir fikri olan var mı?

[ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 18:58 tarihinde, Wispy tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
bende razorgore fight yok gibi bişi adım çıktı razdcer die disconnect olmadan olmuor fightın kite kısmını kesinlikle dc olarak geçiriorum bossun kendisine geçilince giriorum oyuna :d onun dışında msim og de 300-500 bwlde 800-1.5k
ama gayet rahat oynatıor yada ben alıstım.
Mesaj tarihi:
süper bi lag var saolsun her combatta bi kere dc oluyorum bwl de...
sana sölencek başka bi söz yok ttnet.... keşke bi alternatifin olsa.. bi dakka duran aha "0" böle olsun.
  • Yeni Oluştur...