Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Kar yağdı samsuna ondandır düzelir .... X.x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 lanet olsun telekoma yeter ya bıktım ne boktan bi iştir bu ya bi haftadır azıma ettiler dünyanın hangi yerinde böyle salak bi şirket var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armada Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 sorun aynen devam etmekte hiçbir gelişme yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 bwl ortasında bir anda 15k latency e çıkıp oyundan düşmekten raidi sıkıntıya sokmaktan bıktım, düzelmezse bu durum büyük ihtimalle ara vericeğim oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 of engineeringde birşey yapmaya basıosn adam 1 saat çekiç vuruyo anca doluyor o ekran... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 wispy, birşey soracaktım. bu bwl içinde özellikle razorgore'un odasında ve telekomdan kaynaklanan sorun başlamadan önce yine böyle lag oluyor muydu? bir de bulunduğun il ve bağlantı hızını öğrenebilirsem çok sevinirim =). 2-3 ay önce ilk bwl denemelerimiz sırasında da aşırı yüksek lag oluyordu fakat blizzard bir ara 'o sorun artık düzeldi' filan deyince umutlanmıştım. şimdi tekrar görünce kıllandım biraz :p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 hmm telekomdan kaynaklanan sorundan önce razorgore da bazen 2k latency ye çıktığı oluyordu, fakat nasıl oldu bilmiyorum düzeldi işte. bağlantı üniversitenin sağladığı bağlantı 10 mbs çıkıyor hız testlerinde. bugün vael de 2-3 kere disconnect oldum çok kötü hissettim debuffı yiyip te raid e zarar vericeğim diye, neyse korktuğum olmadı. 9% dayız umarım yarın sorunsuz geçer de alırız vaeli tt de üzerine düşen görevi yapsın artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 oyuna 2k latency ile giriyorum ve 5dk sonra falan 10k ya kadar yükseliyor. bahsettiğiniz konu bendeki durum yani dimi? yoksa ben de mi bi problem var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 1 aya kadar yapılamıcakmış hiçbişey, peki çin proxy si kullansak mesela durum düzelirmi acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringeril Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 abi naptın 1 ay çekilmez bu.... çin proxy sini kullansan bile yine tt üzerinden herşey.. kablolar falan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 yine başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ne 1 ayı? şaka di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 turkiyede yasiyoruz sonucta biri kablolara kazma vurur net gider 1hafta.... ruzgar cikar lag baslar yane ben normal karsiliyorum ....5knin ustune cikmasin yeter ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath_ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ciddi ciddi 1 ay mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 hay ben böyle işin be yeni char açtık arkadaşlarla tam bg yapmaya bşladık daha yeni scout olduk oda gidecek batan kas bide çok üst ranklerde olanları düşününün ben scouta bile üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aililath Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 aylık 99 milyon para ver dandik 512kya üstüne bide böyle lag ve aptal müşteri hizmetleriyla uğras sinir hastası ol. türkiyeden başka yerde olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Nasıl durum daha iyi daha kötü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 şu an daha iyi aşırı bi durum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ya gerçekten 600-700 ms ye razıyım bu sorun çözülene kadar pvp yapmam olur biter. ama lag spike a girmek, oyundan düşmek pve ye çok kötü oluyor be abi.. bu arada giremiyorum şu an wow a news sayfası açılmıyor, connecting de takılıyor, bir fikri olan var mı? [ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 18:58 tarihinde, Wispy tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 işte şu an öyle 500-600ms oynanıyo ama zaman zaman lag spike a girip bikaç bin ms latency olması yada disconnect olmak falan çok sinir bozucu bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 oyunu bi tatilde oynayabiliyorum adam gibi, ortalama kasmak icin, onda da adsl engeline takiliyoruz : s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwish Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 bende razorgore fight yok gibi bişi adım çıktı razdcer die disconnect olmadan olmuor fightın kite kısmını kesinlikle dc olarak geçiriorum bossun kendisine geçilince giriorum oyuna :d onun dışında msim og de 300-500 bwlde 800-1.5k ama gayet rahat oynatıor yada ben alıstım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 haram olsun verdiğim para, son kuruşuna kadar... bu kadar diyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rabe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 sabahları cok düzgün olyo 9 10 gibi ama 12 dedinmi aksam 12 ye kadar yarılıyodun telekomda dengesiz bu ne yaw....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoRaTh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 süper bi lag var saolsun her combatta bi kere dc oluyorum bwl de... sana sölencek başka bi söz yok ttnet.... keşke bi alternatifin olsa.. bi dakka duran aha "0" böle olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar