WackY_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 düzelmiş mi?????? peki o zmn neden oyuna giremiyoruz? adsl için adam koymuşlar telefonlara baksın die her aradığımda modemini kapa modemini aç onu bende biliyorum.... hiçbişi olmaz bu telekomdan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Bende baglanamıyorum su anda ya telekom avrupaya cıkmıyor yada blizzin site ve serverları göcük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Bende oyundaydım disc oldum ( Gerçi bugün saydım 42 kere disc oldum) bidahada giremedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 abi ben bağlanıom biraz lag li magli ama annamadım ilginnç bi durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Şu an ben de bağlanamıyorum, unable to connect uyarısı gelip duruyor. Sanırım sorun Blizzard'dan gibi çünkü avrupa WoW sitesine de giremiyorum. Umarım bir an önce düzelir, haftasonuna girildiğinde yapılır mı bu be?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 sen nasil girebiliyorsun enteresan. Telefon actim genel sorun kimse baglanmiyor diyor.resmen salliyorlar o zaman bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringeril Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Bu nedir yaa, kaç gündür çektiklerimize bakın. Ya giremeyiz oyuna yada girdiğimizde 4k pinglerle oynarız. Yeter artık yaww... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Tamam da bu sadece tt nin sucu =) Blizze laf etmeyelim bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadean Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 özelleşse düzelir inşallah düzelsin başka bişi istemiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Zaten şu an özelleşmenin ilk meyvesini alıyoruz. Eskisi kadar göremeiyorum ilk adsl sorununda hönküren insanları :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 ne güzel oynuyodum 200~ms latency ile sonra bi anda yine 3k ya fırladı oyun zevkimizin icine etti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Hakikaten süperdi 10dk önceye kadar, ne bahtsız bir adamım ben böyle. Raide yarım saat kala allak bullak oldu herşey yine :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zedna Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Bence eski çalişanlarının yaptıkları sabotaj bu özelleştigi zaman zaten bir coğu işsiz veya izin verilcek neden olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 ya şimdi harbi telefon açın ne anneleri kalıcak ne kızkardeşleri cidden çıldırdım bu ne terbiyesızlik ya allah belalırını versin [ Mesaj 11 Şubat 2006, Cumartesi - 14:13 tarihinde, Lind3r0th tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 http://www.progen.com.tr/network.php Telia Int. Carrier [UK] DOWN OLDUGUNU GORUCEKSINIZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tssunami Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Şu anda oyunu zorda olsa chat olarka kullanıyoruz arkadaşlarla olesine charı oturtup lag muhabeti yapıyoruz telekomun vermiş olduğu abuk subuk cevapların yorumları oturuken bile 1500 lagency yada 5000 lagency arasında seyrediyoruz.. İkide bir düşen kalkan insanların telekomun her yerine saymasıda cabası tabiki delirmiş durumdayız orjinale para veripte oyun oynayamıyoruz paramızla rezillik denen illet sadece türkiyede var galiba 030 - 050 gibi bir lagency ile oynayan japonya artık bunu soylesek bize neremizle güler acaba merak ediyorum.. Telekomun bilgi servisi yada call centeri aradığınızda bu konu ile ilgili sorunuza şu cevabı alıyorsanız İyi günler bağlantı problemi hala devam ediyor oysa tamir edilmişti ? Modeminizi resetleyin lutfen.. Burda koparak içinizden yada azınızdan gelini soleyebiliyorsunuz.. Sonuç olarak tabiki türkiyede zihniyetin ne anlamada geliştiğini hala 26 yaşına gelmiş bir insan olarak anlamış değilim. İlerlemekten bahsederken gerilemenin nedemek olduğu çok iyi anlıyorum.. Kısaca teknoloji özürlüsü bir ülke olarak merhaba dünya..!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 sana katılıyorum zaten bizim ülke de doğru giden bir sistem yokki,zaten bunun malum sonu batışa doğru gidiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 arkadaslar rekorum 12k olmustu. var mı gecen onceki sayfaları okumadım da=) bi anlık yukselmeden bahsetmiom tabiki. 12k da kaldı baya sure. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadean Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 daha öncede demiştim 36k gördüm daha önce 5 gün öncede 28milyon ms :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 aman aman Allah göstermesin :) 8930 Rekorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 abi millet hnor yarıştırıo tier 2 yarıştırıo biz burda tt nin yüzünden lag yarıştırıoz yaw ağlayım mı güleyim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ben hala kırmızı latency ile oynuorum 800 civarı daha iyi gibi geçen gunlere nazaran ama hala bi terslik var degilm i? yoksa bende mi terslik var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 sinirimden çatlamak üzereyim ya 11k ms bwlde.. allah belanı versin telekom başka birşey demiyorum [ Mesaj 12 Şubat 2006, Pazar - 16:30 tarihinde, Phlox tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saru Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 gene telekom yüzünden rank düşecez hayırlı olsun bi haftalık emeği çöpe attık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gdspll Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 allah belanı versin telekom demekten kendimi alamıyorum. böyle giderse hiç biri türk gruplarda yer alamayacak,az önce girdim 11k idi, modeme reset attım tekrar denedim 21k idi, dedim serverda birşeyler olabilir, şansımı başka bir yerde deneyim 9k idi. tekrar bir reset atıp modeme yabancı bir sitede hız testi yapayim dedim, ne oldu biliyormusunuz, test sonuçlanamadı bile.. hizmet degil bu işkence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar